Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu, tiyatrodaki harika performanstan sonra yeniden setlere dönüyor!

Ahsen Eroğlu, tiyatrodaki harika performanstan sonra yeniden setlere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ahsen Eroğlu, tiyatrodaki başarısıyla dikkat çekiyor. Genç oyuncuların son yıllarda tiyatroya yönelmesi, hem kendilerini geliştirmek için bir ihtiyaç hem de bir cesaret örneği olarak gözüküyor.

Ahsen Eroğlu da büyük bir cesaret göstererek sahnede yeteneklerini sergilemeyi planladı ve bunu da gerçekleştirdi. Geçen sezon Menajerimi Ara isimli dizinin başrolünde yer alan oyuncu, Dicle isimli karakteri başarıyla canlandırmıştı. Deniz Can Aktaş ile partner olan oyuncu, dizi hayranlarını memnun eden bir projede yer almanın mutluluğunu yaşadı.

Bu dizinin ardından gelen birçok projeyi tiyatro için geri çeviren Ahsen Eroğlu, Ağaçtaki Kız isimli oyunla birlikte aylardır tiyatro sahnesinde etkili performanslar ortaya koyuyor.

Gelen dizi tekliflerini hala değerlendirmeyen oyuncu, Merve Kült isimli sinema filmi için ise olumlu yanıt verdi. Ozan Dolunay ile partner olmanın hazırlığını yapan Ahsen Eroğlu, yakında başlayacak olan çekimlerle birlikte yeniden setlere dönüş yapacak.

Ahsen Eroğlu, tiyatrodaki harika performanstan sonra yeniden setlere dönüyor! 7

Ceylan Naz Baycan’ın aynı isimli kitabından uyarlanan Merve Kült isimli film Netflix’te yayınlanacak. Arif Pişkin ve Mine Tugay’ın da kadrosuna katıldığı filmin son hazırlıkları yapılıyor. Yönetmenliğini ise filmin senaryosunu da yazan Cemal Alphan’ın gerçekleştireceği ortaya çıktı.

1994 yılında Tekirdağ’da dünyaya gelen oyuncu, 2016 yılında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisiyle birlikte setlere adım attı.

Anne isimli çok sevilen ve birçok ülkede yayınlanan dizide Duru karakteri ile kendisini gösteren Ahsen Eroğlu, sonrasına birçok projede yer aldı. Hem dizi hem de sinema filmlerinde aranılan isimlerden olan oyuncu, şimdi de tiyatroya adım atarak 3 kulvarda da var olacağını göstermiş oldu.