Ana sayfa Sinema Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay’ı bir araya getiren Merve Kült filmine yeni oyuncu!

Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay’ı bir araya getiren Merve Kült filmine yeni oyuncu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisinde canlandırdığı Dicle karakteriyle milyonların sevgilisi olan Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay’ı bir bir araya getiren yeni film Merve Kült’ün çekimlerine başladı. Netflix için çekilecek filmin oyuncu kadrosuna başarılı bir isim daha katıldı.

O3 Medya tarafından Netflix için çekilen Merve Kült isimli filmin hazırlıkları tamamlandı, nihayet çekimlere başlandı. Filmde son dönemin iki parlak oyuncusu Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay’ı bir araya getirmesiyle büyük merak yarattı. Dizinin iddialı oyuncu kadrosuna bir isim daha katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre deneyimli oyuncu Ferit Aktuğ da Merve Kült filminde rol alacak. Aktuğ filmde Şehmuz isimli bir karakteri canlandıracak. 43 yaşındaki oyuncu unutulmaz dizi Kavak Yelleri’nde canlandırdığı karakterle dikkatleri üzerine çekmişti. Aktuğ bugüne kadar Sefirin Kızı, Ufak Tefek Cinayetler, Mazi Kalbimde Bir Yaradır, Koçum Benim gibi dizilerde rol aldı.

Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay’ı bir araya getiren Merve Kült filmine yeni oyuncu! 20

Ceylan Naz Baycan’ın Merve Kült adlı kitabının uyarlaması olarak izleyiciyle buluşacak olan filmin oyuncu kadrosu bir hayli geniş. Filmde usta aktör Arif Pişkin, Zuhal Olcay, Olgun Toker, Esra Akkaya, Ege Aydan, Mine Tugay ve Ahu Yağtu da rol alıyor.

Halkla İlişkiler Müdürü olan Merve’nin hayatının anlatıldığı hikayede baygınlıklar sebebiyle hastaneye kaldırılan Merve, panik atak hastası olduğunu öğreniyordu. Hastalığını kabul etmemesi, sevgilisinden ayrılması, annesinin laflarından sıkılıp arkadaşlarının yanında kalmaya başlaması ve ardından gelen felaketler silsilesi onu hayat içerisinde farklı noktalara götürüyordu.

Filmin senaryosunu aynı zamanda kitabın da yazarı olan Ceylan Naz Baycan ile yönetmen Cemal Alphan’ın birlikte yazdı.