Ana sayfa Dizi Analiz Aile dizisi 20. bölüm analizi; Eko ile Elif’in düğünü yine olaylı bitti!

Aile dizisi 20. bölüm analizi; Eko ile Elif’in düğünü yine olaylı bitti!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ bu hafta da izleyiciyi ekran başında kilitleyerek AB grubunda en çok izlenen dizi oldu. Aslan’ın vurulduğu nefes kesici bölüm sosyal medyanın gündemine oturdu. #Aile etiketi yaklaşık 5 saat boyunca TT’de kaldı.

Peki dizinin yayınlanan 20. bölümünde neler yaşandı? İşte tüm detaylar: Çıkan haberler yüzünden polisler tarafından ifadesi alınan Hülya, bunun bedelini ödetmek için Devin ve Nedret’e iki koldan saldırıya başladı. Devin ve Nedret’in aileyle ilgili yaptığı hamle, Aslan’ın da tepkisine yol açtı.

Nedret ve Bedri’nin yaptıklarından rahatsız olmaya başlayan Aslan, ikisini Adana’ya geri göndermek için harekete geçti. Nedret, Devin’in bir daha anne olamayacağına dair teşhisi şüpheli buldu. Bunun üzerine Hülya’yı babasının kliniğinden çıkarken gören Devin başka bir doktora daha göründü. Hülya ise Nedret’in kocasını öldürdüğüne dair bir haber yaptırarak karşı atağa geçti.

Bedri, İlyas’la işbirliği yaparak İbrahim’in adamı Bozo’yu bulmalarında onlara yardım etti. Leyla’yı kurtarmak için gözünü karartan Aslan, Bozo’yu Serap’ın aleyhinde şahitlik yapması için İlyaslar’dan sakladı. Bozo’nun peşinde olan Cihan, onu bulduğunu sandığı sırada Aslan tarafından ters köşe oldu.

Bölümün bir diğer önemli gelişmesi, İbo’nun gözlerini açmasıyla yaşandı. Aslan’ın düşmanları bir bir artmaya devam ederken, finalde yaşanan olay izleyenleri şoke etti.

Soykanlar, Eko ve Elif’in düğünü için bir araya geldi. Yeni bir başlangıç yapmaya karar veren Aslan ve Devin’in aşkı yeniden alevlenirken, ikilinin mutluluğu korkunç bir olayla noktalandı. Düğüne gelen kimliği belirsiz bir kişi, Aslan’ı vurdu.