Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’in sosyal medya çabaları da Bambaşka Biri dizisinin reytinglerini artırmaya yetmedi!

Burak Deniz’in sosyal medya çabaları da Bambaşka Biri dizisinin reytinglerini artırmaya yetmedi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Burak Deniz, başrolünde yer aldığı Bambaşka Biri dizisi ile ilgili sosyal medyada aktif bir şekilde paylaşımlar yapıyor.

Dizinin hayranları ile x (twitter) platformunda sıklıkla bir araya gelen ve bazı tüyolar veren oyuncu dizinin yeni bölümleri için heyecanı artırmak için elinden geleni yapıyor.

13 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanan 10. bölüm öncesinde de paylaşımda bulunan Burak Deniz, dizinin hayranlarının heyecanına ortak olmuş ve şöyle yazmıştı:

“Aslında yapım ekibi sizleri fragmana boğmak istiyor ama çok yoğun ve sıkışık bir çekim programındayız ne yazık ki:) Sadece şunu söyleyebilirim, muazzam bir bölüm geliyor, beklemede kalınız, pazartesi için kimselere söz vermeyiniz.”

Burak Deniz, dizinin fragmanlarına yönelik olarak yapılan olumlu bir yorumu alıntılayarak 10. bölüm öncesinde izleyicilerin heyecanını artırmak için çaba sergiledi.

Sıklıkla da x platformunda hayranlarla etkileşim halinde bulunan oyuncunun “Muazzam bir bölüm geliyor, pazartesi için kimselere söz vermeyiniz” şeklindeki sözleri de bir hayli iddialıydı.

Ancak reytinglere bakıldığı zaman Bambaşka Biri dizisi için düşüş trendinin bittiğini ama henüz yükseliş sürecinin de yaşanmadığını söyleyebiliriz.

Ortalamanın altında gelen reytingler Bambaşka Biri dizisinin ilk bölümlerinde gelen çok iyi oranlardan sonra moral bozmuştu.

Dizinin yurt dışında büyük ilgi görmesi, Cannes’ta düzenlenen Mipcom fuarında en çok satışı yapılan işlerden birisi olması ise olumlu gelişmeler olarak yansıdı.

Burak Deniz de sosyal medya üzerinden başrolünde yer aldığı diziye izleyicilerin ilgisini artırmak için paylaşımlar yapıyor ve hislerini, duygularını paylaşıyor.

Burak Deniz'in sosyal medya çabaları da Bambaşka Biri dizisinin reytinglerini artırmaya yetmedi! 7

Yapım ekibinin çok yoğun olduğunu, sıkı bir çekim programı içinde olduklarını da ifade eden oyuncu, diziye dört elle sarıldıklarını da göstermiş oldu.

Bambaşka Biri dizisi için ortalamanın altında gelen reytinglerin kolay kolay düzelmesi beklenmese de bu haliyle de bir süre ekranda kalması mümkün gözüküyor. Ancak reytinglerin biraz daha düşmesi durumunda işler tersine de dönebilir.