Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisi ilk bölümüyle muhteşem bir reyting elde etti!

Aile dizisi ilk bölümüyle muhteşem bir reyting elde etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya hayranlarının uzun süredir merakla bekledikleri Aile isimli dizi Salı akşamlarının tüm dengesini alt üst etti. Hakan Bonomo’nun özgün hikayesi olarak ortaya çıkan Aile dizisinin ilk bölümü 7 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluştu.

Salı akşamları güçlü rakiplerinin karşısında Aile dizisine izleyiciler çok büyük ilgi gösterdi. AB ve ABC1 gruplarında 8’li oranlara kadar çıkan reytingleri ile birincilik elde eden dizinin tüm kişiler kategorisinde de ikinci sırada yer aldığını görmekteyiz.

Aile dizisinin bu kadar müthiş bir açılış yapması düşünülüyordu ama salı günkü iddialı diziler nedeniyle reytinglerin çok da yüksek olmayabileceği varsayımı yapılıyordu. Ancak bu gerçekleşmedi ve AB ile ABC1 gruplarında neredeyse çift hanelere kadar çıkma potansiyeli göründü.

Aile dizisinin ilk bölümüyle müthiş bir reyting elde etmesinin ardından şimdi gözler ikinci bölüme çevrildi. Haftaya ikinci bölümde de yine iyi reytingler gelir ise dizinin çok başarılı bir süreç yaşayacağına yönelik beklentiler pekişecek.