Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci ne güzel söyledi; kusurları bırak ortak noktalara bak!

Özge Özpirinçci ne güzel söyledi; kusurları bırak ortak noktalara bak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özpirinçci, 2021 yılının Kasım ayında kızı Mercan’ı dünyaya getirmişti. En son Yakamoz S-245 isimli Netflix dizisinde yer alan oyuncu daha önce de İlk ve Son isimli yine bir başka dijital dizinin başrolündeydi.

Kadın isimli diziyle büyük popülerlik elde eden oyuncu, Bahar karakteri ile 2017 ile 2022 yılları arasında çok etkileyici bir performans ortaya koymuştu. Dünyanın birçok ülkesine de yayılan Kadın dizisi, Türk dizileri arasında en çok izlenenlerden birisi olarak biliniyor.

Özge Özpirinçci, şu sıralarda kariyerinden daha çok annelik görevleri ile dikkat çekerken, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinden bu yana da yaraların sarılması için çaba harcıyor.

Herkes gibi yardım faaliyetlerine devam ettiğini anlatan oyuncu, “Vatandaşlık görevimizi yerine getiriyoruz. Sesimiz yüksek çıkıyor. Daha da yüksek çıkacak. Gerekli yerlere yardımları ulaştırıyoruz. Toplanan bütün bağışların da gerekli yerlere ulaştırılması için hep beraber bekliyoruz” diye konuştu.

İnsanlara çadırların ulaştırılması gerektiğini anlatan oyuncu, çok zor bir süreç yaşandığı ve bunun iyileşmesinin uzun süreceğini anlattı.

Hep birlikte ülke olarak ayağa kalacağımızı dile getiren oyuncu, üzgün ama umutluydu.

Sosyal medyaya her zaman uzak durduğunu ifade eden Özpirinçci, bu süreçte içinden bir şey paylaşmak gelmediğini anlattı.

Oyuncu, “Artık kutuplaşma zamanı değil, birlik olma zamanı. Birbirimizin kusurlarını değil, ortak noktalarına odaklanma zamanı. Bunu bireysel olarak değil de toplum olarak farkındalık yaratmalıyız. Kim ne istiyorsa yapsın. Birlik olalım. Kıvanç çok güzel söyledi, birbirimize sarılalım gerçekten. Çünkü ancak bu şekilde iyileşebileceğiz” dedi.

Gönüllü olmanın kendisine iyi geldiğini anlatan Özge Özpirinçci, Ahbap Derneği’nde bu faaliyetlerde olmaya herkesi davet etti.