Ana sayfa TV Programları Kemal Uçar’ın sunduğu Lingo Türkiye yarışması ilk ödülünü kazandı!

Kemal Uçar’ın sunduğu Lingo Türkiye yarışması ilk ödülünü kazandı!

tarafından ker_def

Türkiye’nin en çok para kazandıran kelime yarışması Lingo Türkiye, 2023 Başarı ve Kariyer Ödülleri’nde Yılın Yarışma Programı kategorisinde ödüllendirildi.

TRT 1’de yayınlanan, hızlı düşünenin kazandığı kelime yarışması ‘Lingo Türkiye’ Kemal Uçar’ın renkli ve eğlenceli sunumuyla ekrana gelmeye devam ediyor. Yayın hayatına başladığı ilk günden beri izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Lingo Türkiye ilk ödülünü aldı.

Harflerin kelimelere, kelimelerin ise büyük ödüle dönüştüğü program ‘Lingo Türkiye’, 2023 Başarı ve Kariyer Ödülleri’nde ‘Yılın Yarışma Programı’ kategorisinde ödüllendirildi. Lingo Türkiye’nin ödülü 25 Ocak Perşembe akşamı gerçekleştirilen törende programın başarılı sunucusu Kemal Uçar’a takdim edildi.

Kemal Uçar ‘Lingo Türkiye’nin ilk ödülünü almış bulunuyorum, umarım gelecek nice ödüllerin ilki olmuş olur. Bu yüzden Lingo Türkiye ailesi adına herkese teşekkür ederim. Bir teşekkür de ilk günden beri bizi yalnız bırakmayan izleyicilerimize’ diyerek duygularını dile getirdi.

Yapımını Shine Film Pictures’ın, yapımcılığını ise Adil Şentekin’in üstlendiği ‘Lingo Türkiye’ hafta için her gün saat 17.45’te TRT 1’de.