Ana sayfa Sosyal Medya Aile dizisi ortalığı darmadağın etti! Ekranın sevilen 3 dizisi için işler artık daha zor!

Aile dizisi ortalığı darmadağın etti! Ekranın sevilen 3 dizisi için işler artık daha zor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV, sezon ortasında yayınlamaya başladığı Aile dizisi ile adeta turnayı gözünden vurdu! Bir süredir dizi tutturmak konusunda zor zamanlar yaşayan kanal, son dönemde iddialı dizilerini hep reytinge kurban vermişti. Kızılcık Şerbeti ile bir süredir yüzü gülen kanalın, büyük iddialarla başlayan ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’yı buluşturan dizisi Aile de ekrana bomba gibi düşen bir yapım oldu!

Senaryosunu başarılı kalem Hakan Bonomo’nun yazdığı Ay Yapım imzalı dizi, bu hafta 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizi, konusu ile olduğu kadar oyuncuları ve oyunculuk performanslarıyla da ayrıca konuşuluyor. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın kamera yokmuş ve doğal bir ortamda karşılıklı konuşuyorlarmış izlenimi veren sahneleri, ayrı bir övgü toplamakta.

Aile dizisi ortalığı darmadağın etti! Ekranın sevilen 3 dizisi için işler artık daha zor! 8

Ay Yapım imzalı Aile dizisi, başlamadan önce zaten büyük merak konusuydu. Giderek daha da ilgiyi üzerine toplayan dizide, özünde travmatik kişilikleriyle ilginç ailelerden gelen Devin ve Aslan’ın hikayesi, giderek izleyiciyi daha da karmaşık olayların içine çekecek gibi görünüyor!

Bu arada ilk iki bölümüyle sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen bir yapım olmayı başardı Aile dizisi. Reytingleriyle de kanalın yüzünü güldüren dizi, özellikle AB izleyici grubunda birinciliği kaptırmıyor! Dizinin sosyal medya karnesi ise giderek yükselmekte! Somera’nın 13-20 Mart haftasını kapsayan tablosunda, sosyal medya reytingleri en yüksek programlar içinde Aile dizisi, Teke Tek programından hemen sonra 2. sırada.

Aile dizisi ortalığı darmadağın etti! Ekranın sevilen 3 dizisi için işler artık daha zor! 9

Diziyi takip eden rakipleri ise sezon başından beri reyting rekorlarıyla adından sıkça söz ettiren Yalı Çapkını ve son dönemin öne çıkan dizisi Kızılcık Şerbeti ile yine iddialı bir yapım olarak ekrana yeni gelmeye başlayan Adım Farah dizileri… Bu üç dizinin önüne geçerek haftalık sosyal medya karnesinde Aile dizisi, son derece başarılı bir çıkış elde etmiş görünüyor!

Giderek daha çok konuşulmaya devam eden Aile dizisinin, sosyal medya reytinginde hızla öne çıkan puanlarla yaptığı bu hamle ile özellikle kendisini takip eden 3 diziye ciddi bir fark attığı net bir şekilde tabloda görülüyor!

Tablonun 8. sırasında yer alan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için de durum aynı. Sosyal medyadaki güçlü duruşlarına karşılık, Aile dizisinin ekrana gelmesi ile birlikte, yeni yıldız isim de tablonun zirvesine göz koymuş durumda! Bakalım haftaya aynı ilgiyi sürdürerek, izleyicilerden gelen yorumlar, mesajlar ve paylaşımlarla aynı etkileşimi yaşatabilecek mi Aile dizisi?