Ana sayfa Dizi Fragmanları Aile dizisinde Aslan karakterinde Kıvanç Tatlıtuğ’u izlemek ayrı bir keyif

Aile dizisinde Aslan karakterinde Kıvanç Tatlıtuğ’u izlemek ayrı bir keyif

tarafından ker_def

Show TV’de yayınlanan Ay Yapım’ın dizisi ‘Aile’de gerilim tırmanıyor. Hikayenin giderek derinleştiği dizinin yarın akşamki bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Yayınlanan sahne hikayede tırmanan gerginliğin ipuçlarını veriyor.

Aile’de bu hafta gerilim artıyor. Merakla beklenen bölümden yayınlanan ön izleme sahnesinde Aslan, Serhat’la karşı karşıya geliyor. Gergin geçen konuşmada Aslan’ın Serhat’a söylediği ‘Aileden daha önemli bir konu mu var?’ cümlesi dikkat çekiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranları için bu yeni bölüm oyuncunun etkileyici performansı noktasında yeni duygular ortaya koyacak. Özellikle de Devin’in bir sinem bile öldüremediği ve balık tutmasından bile rahatsız olduğu şeklindeki sözleri ile Aslan karakteri dikkatleri çekecek.

Boğa Boğa isimli Netflix filminde de çok farklı bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ’un dizinin yeni bölümündeki sert ve keskin tavırlı halleri de izleyicilerin seyir zevkini artıran bir unsur olarak ilgi görüyor. Birçok izleyici “Oynamıyor yaşıyor resmen” şeklindeki yorumları ile dikkatleri çekecek.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de ayrıca; Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer bulunuyor.

‘Aile’ yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!