Ana sayfa Dizi Fragmanları Tetikçinin Oğlu dizisi için büyük reyting sınavı kapıda!

Tetikçinin Oğlu dizisi için büyük reyting sınavı kapıda!

tarafından ker_def

Tetikçinin Oğlu dizisi geçen hafta reytingler noktasında Fox TV’yi üzmüş olsa bile, şimdiden diziye heyecanla bekleyen bir kitle de oluşmaya başladı. Timuçin Esen, Şevket Çoruh ve Genco Özak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 3. yeni bölümü 25 Nisan salı akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin üçüncü bölümü yine aksiyon dolu olacak.

Ancak birçok sadık izleyicinin merak ettiği şey ise, reytinglerin nasıl geleceği oldu. Zira dizinin ilk bölümü ortalamanın biraz üzerinde reytingler elde ederken, ikinci bölümdeki düşüş herkesi üzmüştü. Üçüncü yeni bölümde birçok izleyici reytinglerin yeniden ortalama oranlara yaklaşmasını umut ediyor. Eğer reytingler iyi gelmez ise birçok izleyici Fox TV’nin ne yapacağını bilemediği için tedirginlik yaşıyor.

Dizinin yeni bölümünde Korkmaz, Metin’i kurtarmak için kendisini bir kez daha ateşe atar. İskender’in öfkesi daha da büyürken öfkesiyle birlikte içinde olduğu savaş da büyüyecektir. Metin büyük bir kayıpla sarsılırken, Korkmaz ve Metin arasında yaşanacak duygu dolu anlar merak konusudur.

Tetikçinin Oğlu dizisi için büyük reyting sınavı kapıda! 7

İskender, Korkmaz ve Metin’i tuzağına düşürmek için bütün gücünü kullanırken, bütün ailesinin yok olma ihtimaliyle karşı karşıya kalır. Bu durum tüm dengeleri değiştirirken, Yunus ise Sibel’i bulacaktır. Artık Sibel de tehlikenin tam ortasındadır.

Korkmaz, oğlu Metin’le Bodrum’dan çıkmak için akıl dolu bir plan yaparken, İskender’in hamlesi her şeyi değiştirecektir. Aksiyonun hiç bitmediği, ters köşelerle dolu bu savaş artık herkes için sonun başlangıcıdır.