Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medya linçleri ile uğraşan Buçe Buse Kahraman’dan Yalı Çapkını itirafı!

Sosyal medya linçleri ile uğraşan Buçe Buse Kahraman’dan Yalı Çapkını itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman, son dönemin en çok konuşulan genç isimlerinden birisi oldu. Sezon başından bu yana Pelin karakterine yönelik olarak sosyal medyada ortaya çıkan eleştiri dalgası, bazı sorumsuz kişiler tarafından oyuncu Buçe Buse Kahraman’a da linç girişimi olarak yönlendirildi.

Oysa ki, kendisine verilen rolü canlandıran ve gelen tepkilere bakılırsa da bu konuda bir hayli başarılı olan Buçe Buse Kahraman, uzun süre bu konuda sakin kalmayı başardı. Ancak genç oyuncunun geçtiğimiz hafta bu linç ortamında kendisine yönelik hakaretleri yargıya taşıma kararı aldığı da ortaya çıktı.

Sabah gazetesinin youtube kanalındaki sohbet programında Buçe Buse Kahraman, “Yapmayın bizler de duyguları olan insanlarız. Bazen çok acımasızca eleştiriler oluyor. Her şeyden önce karşıdaki insan işini yapıyor ve bu işin bir parçası” diye konuştu.

Sosyal medya linçleri ile uğraşan Buçe Buse Kahraman'dan Yalı Çapkını itirafı! 7

Buçe Buse Kahraman, bir yandan sosyal medyadaki linç olayları ile uğraşırken, bir yandan da dizideki rolüne konsantre olmak durumunda. Zira Yalı Çapkını dizisi bu sezonun en iyi çıkış yapan bir iki projesinden birisi ve bu başarıda Pelin karakteri üzerinden yaşatılan çatışma ortamının da etkisi büyük.

Oyuncu, kendi karakteri ile canlandırdığı Pelin arasında benzerlikler olduğu itirafında da bulundu. İşte Buçe Buse Kahraman’ın bu konuyla ilgili sözleri: “Aslında benzerlikler var. Çünkü hiç kimse tek yönlü değil. Hepimizin içinde iyi yönlerimiz var, kötü yönlerimiz var. Pelin, biraz gözü kara bir karakter. Kendi içinde samimi bir kız. Bir yandan takıntı haline getirmiş durumda. Birine çok bağlı, küçüklüğünden beri onunla. Onu her yönü ile kabul etmiş. Bu zor bir şey. Buçe bunu yapmazdı, her şeyi ile birini kabul etmezdi. O noktada ayrılıyoruz.

Aklına esen bir şeyi yapması benziyor. Ama ben daha akıllı ve mantıklı bir yerden yaparım. Bir şey yapmak istersem, mutlaka onu yaparım. Ben de o konuda biraz gözü karayım. O yönümüz benziyor. Ama diğer yandan kendimi o tarz durumların içinde bırakmazdım, Pelin’in yerinde olsam.”

Dizinin güzel gittiğini anlatan oyuncu, 2017 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Çarpışma dizisinde Meltem olarak dikkat çeken Kahraman, Yasak Elma dizisindeki Lila karakteri ile de geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekti. Uyanış Büyük Selçuklu, Baş Belası, Ben Gri ve Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli projelerde yer alan genç oyuncu, Yalı Çapkını dizisiyle de oyunculuk yolculuğuna devam ediyor.