Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinde başroller Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ kadar yan rollerdeki ünlüler de gündem olacak!

Aile dizisinde başroller Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ kadar yan rollerdeki ünlüler de gündem olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yakın zaman içinde izleyicilerle buluşması beklenen projelerden birisi de Aile isimli dizi. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk fragmanı yayınlandı ve izleyiciler heyecanla gelişmeleri takip ediyor.

2015 yılından bu yana televizyon projelerine kendisini kapatan Serenay Sarıkaya’nın psikolog Devin karakterini canlandırdığı dizide, 2018’den sonra televizyon projelerine ara veren Kıvanç Tatlıtuğ ise Aslan karakterinde yer alacak.

Aslan ile Devin karakterlerinin etkileyici aşk öyküsü, büyük tutkuya dönüşecek ama hikayenin derinliği de yan karakterlerin önemini ortaya çıkartacak. Varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan karakterinin, kendisi gibi yaralı birisi olan psikolog Devin ile ilişkisi ailedeki dengeleri de değiştirecek.

Aile kavramını birçok izleyicinin sorgulamak durumunda kalacağı hikayenin detaylarında ise yan rollerdeki ünlü isimler herkesi kendisine hayran bırakacak gibi gözüküyor.

Aile dizisinde başroller Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ kadar yan rollerdeki ünlüler de gündem olacak! 9

Her şeyden önce sadece özel projelerde yer alma çabası ile dikkat çeken Nejat İşler’in yeniden televizyon dizilerine Aile projesi ile dönüş yapması çok anlamlı oldu.

Bir başka dikkat çeken isim ise Canan Ergüder. Geçtiğimiz yıl kanser hastalığı ile mücadelesini kazanan ve yeniden ekranlara dönüş yapan ünlü oyuncu, 2023 yılında da hayranları ile buluşmayı sürdürecek. Oyuncunun bu azmi ve yüksek enerjisi hayranlarını etkiliyor.

Aile dizisinde başroller Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ kadar yan rollerdeki ünlüler de gündem olacak! 10

Ushan Çakır ismini de birçok izleyici aklına not etmiştir. Yer aldığı projelere büyük katkılar yapan ve akılda kalan karakterler ile izleyici nezdinde büyük saygı gören bir isim Ushan Çakır…

Ayrıca hemen her rolü canlandırma başarısıyla bilinen Levent Ülgen’in de bu diziyle birlikte ekranda yer almaya devam edecek olması da önemli bir gelişme oldu.

Tabii ki bir de Nur Sürer gerçeği var. Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Feride karakteri ile birlikte büyük bir hayranlık kazanan Nur Sürer’i de Aile dizisinin ekibinde izleyeceksiniz.

Aile dizisinde başroller Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ kadar yan rollerdeki ünlüler de gündem olacak! 11

Arka Sokaklar dizisindeki 15 yılın ardından Yüsra Geyik de son dönemde kendisini bir hayli geliştirdi. Camdaki Kız ve Bozkur dizileri ile dikkat çeken, sinemada da önemli adımlar atan Yüsra Geyik’in Aile dizisinde sorunlu bir kadın karakteri ile yine dikkat çekeceğini söyleyebiliriz.

Aile dizisinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya bulunuyor ve onlar üzerinden diziyle ilgili çok olumlu yorumlar yapılıyor. Ancak dizinin başlamasından sonra hikayenin gelişimine göre de yan karakterler sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri olacaktır.

Bu düşüncenin nedeni ise yan karakterlerde gerçekten etkili isimlerin bulunması ve bu isimlerin rollerdeki seçiciliğinin iyi bilinmesi.

Bu kadar seçici ve tecrübeli oyuncuyu aynı dizide buluşturmak büyük bir başarı…