Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız, yeni partneri Caner Topçu ile gündemi yeniden ele geçirecek!

Özge Yağız, yeni partneri Caner Topçu ile gündemi yeniden ele geçirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin isimli Kanal 7’nin günlük dizisi sayesinde geniş bir hayran kitlesi elde eden Özge Yağız, ayrıca bu dizideki partneri Gökberk Demirci ile yaşadığı aşk ile de uzun süre konuşulan bir isim olmuştu. Yemin dizisinden ikinci sezon finalinden sonra ayrılan Özge Yağız, son 2 yıllık süreçte üst üste yeni projelerde yer alarak kendisini bir hayli geliştirdi.

Oyunculuk yolculuğunda mütevazi davranan ama güçlü adımlar atarak ilerleyen Özge Yağız, her yeni projeden önemli deneyimler kazanarak kariyer basamaklarını hızlı tırmanıyor.

Özge Yağız, en son Baba isimli Show TV dizisinde başrolde yer aldı. Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer gibi iki önemli isim ile birlikte ismini başrole yazdıran Yağız, iyi performansı ile hayranlarından da takdir gördü.

Düşük gelen reytingler nedeniyle Baba dizisi final yaparken, Özge Yağız’ın kariyer çıkışı ise 2023 yılında da yeni projelerle devam edecek.

Başka Türlü Aşk isimli sinema filmi ile anlaşan oyuncunun partnerinin Caner Topçu olması da dikkat çeken bir başka gelişme oldu.

Özge Yağız, yeni partneri Caner Topçu ile gündemi yeniden ele geçirecek! 7

İki genç oyuncunun ortaya çıkan pozları uyumlarının ne kadar iyi olduğunu ve izleyicilerden karşılık bulabileceklerini anlatıyor.

Özge Yağız, 2023 yılında da yine gündemdeki kadın oyunculardan birisi olacaktır. Başka Türlü Aşk isimli sinema filminin çekimlerinin de tamamlanma aşamasına geldiği ortaya çıktı.

Fanatik Fenerbahçeli Cemil karakterini canlandıran Caner Topçu, ülke gerçeğini yansıtan bir rolle futbol sevgisinin ne boyutta olduğunu ortaya koyacak.

Filmde Cemil karakterinin sevgilisi Dilek rolünde ise Özge Yağız’ı izleyeceksiniz. Oyuncunun hayranları sosyal medyada yine etkili şekilde paylaşımlar yapıyor. Yeni proje ve yeni partner üzerinden de Özge Yağız hayranlarının çabaları ile sosyal medyada ünlü oyuncu yeniden etkili bir şekilde gündemde yer almaya başladı.