Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinde bundan sonra Aslan out, Devin in!

Aile dizisinde bundan sonra Aslan out, Devin in!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’de aksiyon ve gerilim giderek yükselirken yeni bölümden ikinci tanıtım yayınlandı. Soykanlar için büyük bir tehdit olarak gelen İlyas Koruzade’nin Soykanlar’ın evine girişi sonrasında yaşanacaklar şimdiden heyecanla bekleniyor.

Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Devin karakterinin Soykan ailesinin suçlarına ortak olmaya başlaması ile birlikte yeni bir dönemin kapıları açılıyor. Nur Sürer’in canlandırdığı Hülya karakteri ile Devin arasında yaşanacak güç mücadelesinin yanı sıra, Aslan’ın liderlik pozisyonuna Devin’in yapacağı müdahaleler de Aile dizisinin gelecek bölümlerini çok etkileyecek.

İşte bu nedenle 10. yeni bölümdeki detaylar çok önem taşıyor. Devin’in dönüşümü noktasında bundan sonra karakterin daha çok öne çıkacağını ve Aslan’ın planlarına ortak olarak, onun önüne bile geçebilme ihtimali gözüküyor Senarist nasıl bir düzen kuracak bilinmez ama, Devin bundan sonra hikayenin yönünü belirleyecek karakter olacak gibi gözüküyor.

Aile’nin yeni bölümünden yayınlanan 2. tanıtımda Devin’in Aslan’a “Sence ben Soykan mı oldum?” sorusunu sorması dikkat çekiyor. İlyas Koruzade’nin Yağmur’a tedirgin edici bakışları gerilimi yükseltirken, Seher Hanım’ın Devin’e “Hülya” diyerek seslenmesi şaşkınlık yaratıyor.

Hülya, Devin’e Cihan’la yaptığı seansları bildiğini söylerken, Aslan ve İlyas Koruzade’nin karşı karşıya geldiği anlar heyecanı giderek artırıyor.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

‘Aile’ yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de Show TV’de!