Ana sayfa Sosyal Medya Lizge Cömert, Melis Minkari ve Su Burcu Yazgı Coşkun için şans ancak bu kadar ayaklarına gelir!

Lizge Cömert, Melis Minkari ve Su Burcu Yazgı Coşkun için şans ancak bu kadar ayaklarına gelir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak bir dönemi daha kapatmaya doğru ilerliyor. Üçüncü sezonu ile yine başarılı bir süreç geçiren dizinin genç oyuncuları da öne çıkmaya, konuşulmaya, sosyal medyayı sallamaya devam ediyor.

Onur Seyit Yaran, Yiğit Koçak, Recep Usta gibi genç erkek oyuncular son dönemde isimleri çok konuşulanlar arasından hiç inmiyor. Onlar hayran sayılarını artırırken, dizideki performansları ile de göz dolduruyor.

Kadın oyuncular arasında ise gençler dikkatleri çekiyor. Su Burcu Yazgı Coşkun zaten 2 yıldır sosyal medyanın zirvesinde geziniyor ve milyonlarca hayranı ile de geniş bir kitleyi etkiliyor. Özellikle de gençlerin büyük ilgi gösterdiği Kardeşlerim dizisindeki bu popülerlik dalgası hızla başka isimlere de yayılıyor.

En çok konuşulan kadın oyuncular listesinde Kardeşlerim dizisinin 3 genç kadın oyuncusunun bulunması dikkatlerden kaçmadı. DigiLup tarafından hazırlanan listenin ilk sırasında Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu bulunuyor.

Ancak listenin sonraki 3 sırasında Kardeşlerim dizisinin genç yetenekleri birbiri ardına sıralanmış durumda. Lizge Cömert ve Melis Minkari 1 milyon 400 binden fazla ileti ile sosyal medyada en çok konuşulan ikinci ve üçüncü kadın oyuncu oldular. Su Burcu Yazgı Coşkun da 1 milyon 300 bin ileti ile dördüncülüğü elde etti.

Bu sonuçlar da gösteriyor ki, Kardeşlerim dizisi reytinglerle televizyonda nasıl fırtına gibi esiyor ise, sosyal medyada da aynı şekilde başarılı bir süreç yaşanıyor. Dizinin üç kadın oyuncusu da bu genç yaşlarında ayaklarına gelen şöhret fırsatını çok iyi değerlendiriyor.

Hem işlerini en iyi şekilde yapıp, kendilerini eğitiyorlar hem de hayranları ile güçlü bir bağ kuruyorlar. Onların şöhreti taşıyabilmeleri ve olgunluk seviyesinin yüksek olduğunu da gösteriyor.

Yine Elçin Sangu’yu da 1 milyon 300 binden fazla ileti ile beşinci sırada görüyoruz. Sangu, Çöp Adam dizisindeki başarısı ile son dönemde göz dolduruyor.

Lizge Cömert, Melis Minkari ve Su Burcu Yazgı Coşkun için şans ancak bu kadar ayaklarına gelir! 7