Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülcemal dizisi 2. yeni bölümde Devin köşeye sıkıştı, teklifi kabul edecek!

Gülcemal dizisi 2. yeni bölümde Devin köşeye sıkıştı, teklifi kabul edecek!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında geçtiğimiz perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanan Gülcemal dizisi, alternatif bir yapım olarak dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Dizinin sosyal medyada çok etkili olması, ama reytinglerde beklentilerin altında kalması da dikkat çekmişti.

Murat Ünalmış ile Melis Sezen ikilisinin başrolünde yer aldığı Gülcemal dizisinin 13 Nisan perşembe akşamı ikinci yeni bölümü yayınlanacak. Yeni bölümde Deva’nın sıkıştığı bir durum ile karşılaşacaksınız. Melis Sezen, ilk bölümde sosyal medyada role uygunluğu konusunda bazı eleştiriler almıştı. İkinci bölümde oyuncunun performansı özellikle dikkat edilecektir.

Dizinin 2. bölümünde; Gülcemal babasını bırakmak için Deva’ya bir teklifte bulunur. Halil İbrahim’i serbest bırakmak karşılığında Deva’nın onunla kalmasını istemektedir.

Köşeye sıkışan Deva Gülcemal’in teklifini kabul etmek zorunda kalır. Bu sırada İpek Deva’yı kurtarmak için Zafer’den yardım ister ancak Zafer’in bambaşka planları vardır.

Gülcemal’i hiç beklemediği bir yerden vurmak istemektedir. Deva ise hiç tanımadığı Gülcemal’in evindeki tutsaklıktan kurtulmak için kendi canını tehlikeye atar.