Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinde eleştiriyle başladığı yolculukta en büyük kazananlardan birisi Yüsra Geyik!

Aile dizisinde eleştiriyle başladığı yolculukta en büyük kazananlardan birisi Yüsra Geyik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yüsra Geyik, Aile dizisinde izleyicilerle buluşmaya başladıktan sonra hakkında yapılan olumsuz yorumları boşa çıkartan bir süreç yaşadı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda önemli isimlerle birlikte Yüsra Geyik de yer alıyor.

15 yıl boyunca Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Zeliş karakterini canlandıran oyuncu, daha sonra farklı projelerde yer alarak kariyerini geliştirme hedefiyle yepyeni bir maceranın içine daldı. Camdaki Kız dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Yüsra Geyik, ayrıca Bozkır isimli dijital dizide de Hilal karakterini canlandırdı.

Sadece Arkadaşız ve Garip Bülbül Neşet Ertaş filmlerinde de rol alan oyuncu için, Aile isimli Show TV dizisinin kariyerine kattığı çok önemli bir durum var.

Şimdiye kadar tek bir rolle yıllarca ekranda yer almasına rağmen Yüsra Geyik, hikayenin en zorlu kadın karakterlerinin başında gelen Yağmur’u başarıyla canlandırdı. Özellikle dizide Serenay Sarıkaya’nın kardeşi gibi görünmemesi, fiziksel olarak bunun ekrana yansımadığı eleştirileri ile karşılaşan oyuncu, toplumda tabu olarak kabul edilen bir rolü de cesaretle canlandırdı.

Hikayesinde para karşılığında erkeklerle birlikte olma, uyuşturucu kullanma, ailesi tarafından dışlanma ve hayatında hiçbir şey olamama halleri ile Yağmur karakteri aslında çok riskli bir karakter oldu. Ancak Yüsra Geyik, tüm bu riskleri başarılı oyunculuğu ile kapattı ve Aile dizisinin en aykırı rollerinden birisinde oyunculuk yeteneklerini kanıtladı.

Aile dizisinde eleştiriyle başladığı yolculukta en büyük kazananlardan birisi Yüsra Geyik! 7

Aile dizisinin hikayesinde dizinin tüm oyuncuları etkili performanslar sergilese de, toplum açısından bu kadar sorunlu bir karakteri canlandırma cesaretini sergilemek Yüsra Geyik’in yeteneklerine duyduğu güvenin de bir sonucu olarak gözüküyor.

Aile dizisi ile birlikte Yüsra Geyik’in çok farklı kadın karakterlerini canlandırarak oyunculuk mesleğinde daha iyi noktalara gelme hedefinde başarılı bir süreç izlediğini, ikinci sezonda da bu karakterin dizinin en önemli çekim noktalarından birisi olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.