Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya için Aile başarısından sonra şimdi de Medcezir ruhu geri dönüyor!

Serenay Sarıkaya için Aile başarısından sonra şimdi de Medcezir ruhu geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile dizisinin sezona veda yemeğine katılan Serenay Sarıkaya yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Oyuncu, dizideki Devin karakteri ile çok etkili bir çıkış yaptı. Tam 8 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapan oyuncu, “Sezon güzel geçti, çok keyifliydik. Güzel bir aile olduk. Her şey yolunda, ikinci sezonda inşallah aynı hızla devam edecek” dedi.

Çok eğlendiğini ve harika bir ekibin olduğunu anlatan Serenay Sarıkaya, “Diziye doyamadık bile, ikinci sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol almayı uzun yıllar arzu ettiğini ve Aile dizisinde bunun gerçekleştiğini anlatan oyuncu şunları söyledi: “Uzun zamandır birlikte rol almak istediğim bir oyuncu arkadaşımdı. Çok mutluyum ben de onunla böyle bir işte rol paylaştığım için.”

Sosyal medyadaki yorumlarda dizideki Devin karakterinin gergin hallerinin Serenay Sarıkaya’ya çok yakıştığı yönünde ifadeler var. İzleyiciler Devin’in kızdığı, öfkelendiği, gerginlik yaşadığı anlarda Serenay Sarıkaya’nın çok iyi durduğuna yönelik yorumlar paylaşıyor.

İzleyicilerin bu beğenisi de ünlü oyuncuya hatırlatıldı. Sarıkaya, “Ne kadar ilginç bir yorum bu” diyerek bu durumun kendisini de şaşırttığını anlattı. Bu tür yorumlardan haberdar olmayan oyuncu, gerçekte aksiyonlu bir hayatının olmadığını ifade etti.

Gergin bir kişi olmadığının altını çizen Sarıkaya, neşeli ve huzurlu birisi olduğunu da özellikle belirtti.

MEDCEZİR RUHU GERİ DÖNÜYOR

Serenay Sarıkaya, dizinin sezon finalinin ardından tatil planları da yapmaya başladı. Bir süre dinlendikten sonra yeni projeye hazırlanacağını anlatan oyuncu, yaz döneminde Netflix için yeni bir iş için kamera karşısına geçeceğini de anlattı. Oyuncunun yer alacağı yeni dijital dizi projesindeki isimlerden birisi de bir döneme damgasını vuran Medcezir dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Metin Akdülger olacak.

Sarıkaya, “Seneler sonra Medcezir ruhu geri dönüyor” diyerek yeni projesinde Metin Akdülger ile yeniden bir araya gelecek olmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Serenay Sarıkaya: “10 gün kadar tatil yapmak istiyorum hem dinlenmek hem de yeni projeye hazırlanmak için. Sonrasında dönüp yazın Netflix’e yeni bir proje yapacağız. Onaylanan birkaç isim var Metin (Akdülger) de onlardan birisi. Çok heyecanlıyım, seneler sonra Medcezir ruhu geri dönüyor. Çok mutluyum onunla tekrar oynayacağım için.”

İzleyicilerin kendisini ilk kez bir avukat olarak seyredeceğinden bahseden oyuncu, henüz yeni rolü için bir hazırlık yapamadığını ve tatil sürecinde rolüne hazırlanacağını ifade etti.

Kimler Geldi Kimler Geçti isimli yeni Netflix dizisinde eski rol arkadaşı ile bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşayan Serenay Sarıkaya, projede avukatlık ofisinde çalışan Leyla isimli avukat karakterini canlandıracak.

Günümüz ilişkilerini sorgulayan, komedi türündeki dizinin hikayesini Ece Yörenç yazdı.