Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi üçüncü sezonda aşk üçgeniyle aradığı reyting bulamıyor!

Üç Kız Kardeş dizisi üçüncü sezonda aşk üçgeniyle aradığı reyting bulamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkan ve çok izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Samimi ve sıcak öyküsü ile izleyicinin her daim beğenisini kazanan dizinin yeni sezon afişi yayınlandı. Özgü Kaya, Berker Güven ve Gökberk Demirci’nin yer aldığı afiş yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Bu afişin de anlattığı üzere Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi daha çok aşk üçgeni üzerinden ilerleyecek. Derya, Dönüş ve Türkan isimli kız kardeşlerin başlarından geçen olayları anlatan dizi, yeni dönemde bir aşk üçgeni üzerinden de izleyicileri ekrana taşımaya çalışacak.

Kartal karakteri ile diziye dahil olan Gökberk Demirci’nin bu noktada Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesinde çok önemli bir yerde olacağını hatırlatmak gerekiyor.

Dizinin 3. sezondan 3. bölümü geride kalmasına rağmen reytingler düşük oranlarda gerçekleşiyor. AB ve ABC1 kategorilerinde 2’li oranlarda bulunan reytingler pek de yeterli gözükmüyor. Tüm kişiler kategorisinde ise 3’lü oranlara çıkan reytingler bir miktar düzelme yaşandığını gösteriyor.

Ancak bu oranlar ile Üç Kız Kardeş dizisinin üçüncü sezonda rahat bir şekilde yayınlarına devam etmesi hiç de kolay gözükmüyor. Dizinin sadık izleyici kitlesinin ilerleyen haftalarda yeniden ekran başına geçip geçmeyeceği ise bilinmiyor.

Üç Kız Kardeş ‘in oyuncu kadrosunda Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Gökberk Demirci, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu ise Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, aile ve kardeşlik bağlarını anlatan Üç Kız Kardeş, heyecan dolu yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de!