Ana sayfa Dizi Analiz Aile dizisinde finale sadece 5 bölüm kaldı!

Aile dizisinde finale sadece 5 bölüm kaldı!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ önceki akşam yayınlanan bölümüyle milyonları ekran başına kilitledi.

Büyük finaline son 5 bölüm kalan dizinin hikayesinde sırlar bir bir açığa çıkmaya devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi her yeni bölümü ile izleyicileri daha da çok heyecanlandırıyor.

Önceki akşam yayınlanan heyecan verici 25. bölümü ile birlikte AB ve ABC1 kategorilerinde reytinglerin birincisi olan Aile dizisi, başarılarına devam ediyor.

Bölümün final sahnesine Serap’ın büyük itirafı damga vurdu. Serap, Yusuf Soykan tarafından istismara uğradığını açıklayıp ardından silahını Hülya Soykan’a doğrulttu. O sırada ailenin araya girmesiyle yaşanan karmaşada patlayan silah sesi kimin vurulduğuyla ilgili büyük bir merak yarattı.

Dizinin 26. yeni bölümünde neler yaşanacağı da büyük merak konusu oldu. 30. bölümü ile birlikte ekrana veda edecek olan yapımın sosyal medyada da büyük bir ilgi görmeye devam ettiğini hatırlatalım.

‘Aile’nin özgün senaryosunda Hakan Bonomo imzası yer alırken, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta üstleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik ile usta oyuncular Musa Uzunlar, Ayda Aksel, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.