Ana sayfa Sosyal Medya Televizyonda güçlü bir kadın görmek isteyenler Öykü Karayel’i hayranlıkla izleyecek!

Televizyonda güçlü bir kadın görmek isteyenler Öykü Karayel’i hayranlıkla izleyecek!

tarafından ker_def

Yeni dizi Arak’ın başrolünde yer alan Öykü Karayel, hayranlarını mest edebilecek bir rolle uzun bir aradan sonra setlere dönüş yapıyor. Setin çok güzel ilerediğini ve memnun olduğunu ifade eden Öykü Karayel, hikayeden de çok etkilendi.

Dizinin ekibi yaklaşık 1.5 ay önce sete çıktı ve çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Öykü Karayel, “Set oldukça rahat ve güzel gidiyor. Aralarında bulunmaktan mutlu olduğum bir oyuncu kadrosu var. Yönetmenimiz ve tüm set ekibi son derece profesyonel. Bu da sette her şeyin daha güzel ve hızlı olmasını sağlıyor” açıklamasında bulundu.

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle merakla beklenen yeni dizisi “Arak” hem İlker Kaleli hem de Öykü Karayel gibi iki etkili oyuncunun başrolde yer alması ile sosyal medyada çok dikkat çekiyor.

Dizinin yayınlanan fragmanlarına da ilgi büyük oldu ve sosyal medyada izleyiciler büyük bir merak içinde olduklarını belirten yorumlar paylaştı.

İlk bölümü 21 Aralık Perşembe akşamı Show TV ekranında yayınlanacak olan dizide Zeynep karakteri ile Öykü Karayel, güçlü bir kadın karakterini canladıracak.

Güçlü bir kadın karakteri arayanlar için Zeynep izleyicilere farklı gelecek birisi. Öykü Karayel yeni karakterini ise şu sözlerle anlattı:

“Zeynep, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi doğrularından taviz vermeyen güçlü bir genç kadın. Annesinin ani ölümü onun canını zamanında çok yakmış olsa da bir şekilde üstesinden gelmeyi ve ailesini bir arada tutmayı başarmış. Kara ile yolları beklenmedik bir şekilde kesiştiğinde ise Zeynep bir yol ayrımında aslında. İkilinin ilişkileri ilerledikçe Zeynep çok daha cesur kararlar almaya ve geçmişinde gerçekte neler olup bittiğinin de peşine düşmeye başlayacak.”

Arak’ın sürükleyici bir hikayenin olduğunu da belirten ünlü oyuncu, Zyenp karakterinin hayata karşı duruşunun ve hikayenin içinde Kara ile yollarının kesişmesinin ise izleyicileri çok etkileyeceğini düşünüyor.