Ana sayfa Sosyal Medya Aile dizisinde ikinci sezon heyecanını sosyal medyada senarist Hakan Bonomo artırdı!

Aile dizisinde ikinci sezon heyecanını sosyal medyada senarist Hakan Bonomo artırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı Aile isimli Show TV dizisi için yeni sezonu izleyiciler heyecanla bekliyor. İlk sezonda çok başarılı bir çıkış yakalayan dizinin hikayesi milyonlarca izleyiciyi etkilemişti.

Dizinin senaryosunun iyi bir şekilde ilerlemesi, başrol çiftinin güçlü uyumu ve yüksek enerjisi ile birlikte, rol için seçilen tüm oyuncuların çok başarılı bir ekip çalışması yürütmesi Aile dizisini öne çıkartan faktörler oldu.

İlk sezonda 13 bölüm yayınlanan ve milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplamayı başaran Aile dizisinin ikinci sezonunda hikayenin nasıl ilerleyeceği en çok merak edilen konu oldu.

Senarist Hakan Bonomo da instagram hesabı üzerinden ikinci sezondan ilk bölümün senaryosunun kapağını paylaşarak, bu heyecanın artmasını sağladı.

Aile dizisinde ekibin yakın bir zaman içinde bir araya gelerek 14. bölümün çekimlerine başlaması bekleniyor. Tabii ki izleyiciler Eylül ayında yeni bölümün yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Hakan Bonomo da işinin başında olduğunu ve dizi ekibi tatildeyken, çalışmakta olduğunu bu paylaşım ile ortaya koydu.

Aile dizisinde ikinci sezon heyecanını sosyal medyada senarist Hakan Bonomo artırdı! 7