Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde izleyici istedi, iki karakter artık yok!

Yalı Çapkını dizisinde izleyici istedi, iki karakter artık yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonda çok iyi bir çıkış yakalayan Yalı Çapkını isimli dizinin ikinci sezonu için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Yapım ekibinin ön hazırlık çalışmalarından sonra dizinin oyuncuları da birkaç gün içinde sete çıkarak yeni sezon sahnelerinin çekimlerine başlayacak.

Cuma akşamları reyting birinciliklerini eline geçiren Yalı Çapkını dizisi, geçen sezonun en iyi çıkışını yapan dizi olarak öne çıktı. Bir ara rakibi Kızılcık Şerbeti’ne reyting üstünlüğünü kaptırsa da sonrasında toparlayan proje ikinci sezonda da çok geniş bir izleyici kitlesi tarafından heyecanla bekleniyor.

Özellikle de dizinin ikinci sezonunda çok önemli değişimler yaşanacağı ortaya çıktı. Özellikle Binnur Kaya’nın dizinin ekibine katılacak olması hikayede önemli değişikler yaşanacağının göstergesi oldu.

İlk sezonda özellikle Pelin karakteri ile annesi rolündeki Zerrin karakterinin hikayede bulundukları konumdan memnun olmayan birçok izleyici vardı. Sosyal medyada da en çok tepkiyi bu iki karakter almıştı.

Pelin’in yaptıklarına katlanamayan dizinin takipçileri, annesi Zerrin’in de hikayeye katılmasından rahatsızlık duymuştu. Geçtiğimiz günlerde Buçe Buse Kahraman’ın ikinci sezonda Yalı Çapkını dizisinde olmayacağı ortaya çıktı.

Pelin karakteri birçok izleyicinin de istediği gibi artık dizide olmayacak. Zerrin karakterini canlandıran Toprak Sağlam da yeni sezonda dizide olmayacağını duyurdu, böylelikle Zerrin karakterinin de senaryodan çıkartıldığı netleşti.

Yalı Çapkını dizisinde çatışma sahnelerinin baş kahramanı olan Pelin ve Zerrin karakterlerinin ayrılışı ikinci sezonda bazı izleyicileri memnun etse de senaryoda bir boşluk yaratma ihtimali de akıllardan çıkarılmamalı.