Ana sayfa Sosyal Medya Aile dizisinde izleyicinin gözü Yüsra Geyik ile Serenay Sarıkaya’nın görüntüsüne takılı kaldı!

Aile dizisinde izleyicinin gözü Yüsra Geyik ile Serenay Sarıkaya’nın görüntüsüne takılı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile isimli yeni Show TV dizisi 7 Mart Salı akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor ve ilk bölüm itibariyle sosyal medyada paylaşılan binlerce mesaj bulunuyor. Bu mesajlar arasında diziye yönelik çok olumlu yorumlar yapılsa da bazı izleyiciler de henüz hikayenin yeni başlaması nedeniyle tam olarak aradıklarını bulamadıklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Sosyal medya ortamında dizinin içinde dikkat çeken detaylardan birisi de Yağmur karakterini canlandıran Yüsra Geyik ile, Devin olarak izlediğimiz Serenay Sarıkaya arasındaki uyum sorunu… Birçok izleyiciye göre Devin karakterinin küçük kız kardeşi olarak konumlanan Yağmur rolü için Yüsra Geyik doğru bir seçim değil.

Aile dizisinde izleyicinin gözü Yüsra Geyik ile Serenay Sarıkaya'nın görüntüsüne takılı kaldı! 9

Gerçek hayatta her iki oyuncu arasında yaş farkı var ve Yüsra Geyik, Serenay Sarıkaya’dan iki yaş daha büyük. Yani gerçek hayatta olan bu yaş uyumsuzluğu, kurgu olan bir dizi için anlam ifade etmese bile, görüntü olarak da Yüsra Geyik’in küçük kardeş havası yok.

Serenay Sarıkaya ile Yüsra Geyik ikilisini karşılaştıran dizi hayranları, onların arasındaki görüntü uyumsuzluğunun kendilerini rahatsız ettiğini ve abla ile kardeş havası alamadıklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Aile dizisinde izleyicinin gözü Yüsra Geyik ile Serenay Sarıkaya'nın görüntüsüne takılı kaldı! 10

Sosyal medyada da eleştiri konusu olan bu durum dizideki en dikkat çekici uyumsuzluklardan birisi olarak ortaya konuldu.

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllar başarıyla rol aldıktan sonra, Camdaki Kız isimli projeye konuk olmuştu. Şimdi ise Aile dizisiyle yeniden ekrana dönen Yüsra Geyik, 32 yaşında.

Aile dizisinde izleyicinin gözü Yüsra Geyik ile Serenay Sarıkaya'nın görüntüsüne takılı kaldı! 11

Serenay Sarıkaya ise 8 yıldır televizyon dizilerinden yoktu ve bu süreçte hayranları onu çok özledi. 30 yaşındaki oyuncu Aile isimli yeni dizi ile yıllar sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkmış oldu.