Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer ve Kızılcık Şerbeti dizileri aile baskısıyla sıkışan gençlerin dramına dönüştü!

Ömer ve Kızılcık Şerbeti dizileri aile baskısıyla sıkışan gençlerin dramına dönüştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Ömer dizisi pazartesi akşamları geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen bir dizi olarak iyi bir çıkış yakaladı. Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilişkiler üzerine günümüz Türkiye’sine güçlü bir ayna tuttuğunu söyleyebiliriz.

Genç bir adamın çocuklu bir kadın ile evlenmek istemesi konusu toplumda pek de kabul görebilecek bir durum değil. İşte bu nedenle de Ömer karakterinin hikaye içinde yaşadığı durumu, gerçek hayatta da yaşayan birçok kişi vardır ve hem çevre hem de aile baskısını hissetmişlerdir. Bu durumu ayna gibi yansıtan Ömer dizisinde, Simay Barlas’ın canlandırdığı Süreyya karakterinin durumu da düşündürücü. Ömer ile evlenmek isteyen ve bazı şeyleri görmezden gelen Süreyya, izleyicileri de ikiye böldü.

Ömer’in aile baskısı nedeniyle aşık olduğu Gamze yerine Süreyya ile ilişki yaşaması durumu, toplumsal baskıya bir örnek olarak gösteriliyor.

Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde de Ceren Yalazoğlu Karakoç’un canlandırdığı Nursema karakteri benzer bir durum yaşıyor.

Nursema, muhafazakar bir ailenin kızı ve sevdiği adam Umut. Onun ile bir evlilik hayali kurarken, ailesinin baskısı ile sevmediği bir başkası ile evlenmesi istenen Nursema’nın durumu da Ömer karakterine çok benziyor.

Ömer ve Kızılcık Şerbeti dizileri aile baskısıyla sıkışan gençlerin dramına dönüştü! 7

Bir yanda Kızılcık Şerbeti dizisindeki Nursema, diğer yanda Ömer dizisindeki Ömer karakterinin yaşadığı aile baskısı, toplumda örneği çok olan bir durumu da gözler önüne seriyor.

10 Mart Cuma günü Kızılcık Şerbeti dizisinin 18. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar merak ediliyor.

Nursema’nın intihar girişimi de izleyicileri derinden etkileyecek ve bu karaktere neler olacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.