Ana sayfa Sosyal Medya Aile dizisinden sonra Serenay Sarıkaya’nın ışıl ışıl parladığı yeni dizisi geliyor!

Aile dizisinden sonra Serenay Sarıkaya’nın ışıl ışıl parladığı yeni dizisi geliyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Aile isimli Show TV dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolde yer alıyor. Bu yıl yapılan Altın Kelebek ödüllerinde Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisi ‘en iyi dizi çifti’ olarak ödüllendirildi.

Sosyal platformlarda da birçok izleyici bu çifti zaten uzun süredir son yılların en başarılı ikilisi olarak görmeye ve bu yönde paylaşımlar yapmaya devam ediyordu. Altın Kelebek ile gelen ödül ise bu düşüncede olanların ne kadar haklı olduğunu ortaya koydu.

Serenay Sarıkaya, 30 bölüm sürmesi planlanan ve finale doğru adım adım ilerleyen Aile dizisi ile birlikte yıllar sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yaptı.

Dijital platform için Şahmaran isimli projeden sonra ünlü oyuncunun Kimler Geldi Kimler Geçti isimli 8 bölümlük yeni bir dizide yer alması da dikkatleri çekti.

Bir hukuk mücadelesinde Leyla isimli avukat karakteri ile izleyeceğimiz ünlü oyuncu, proje hakkında bazı düşüncelerini paylaştı.

Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı dizide Leyla Taylan karakterinde avukatlık ofisine bağlı çalışan bir kadın avukat olarak Serenay Sarıkaya, önemli bir hukuk mücadelesi içine girecek.

Metin Akdülger, Boran Kuzum, Damla Sönmez, Zeynep Tuçe Bayat gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Kimler Geldi Kimler Geçti isimli Netflix dizisi merakla bekleniyor.

Netflix orijinal dizisi ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ hakkında konuşan Serenay Sarıkaya şu bilgileri verdi:

”Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi sadece bir aşk hikayesi değil. İçinde çokça şey barındırıyor. Gerçek hayat gibi… Leyla’dan daha da önce beni cezbeden şey buydu. Ece’nin (Yörenç) kalemini, yarattığı sahici dünyaları özlemişim. Leyla ise hepimiz gibi yaşayarak öğrenen, hayattan ne istediğini yaşadıkları üzerinden netleştiren biri. Aşk, ihanet, arkadaşlık hepsi bir arada…”