Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisine başlayan Kıvanç Tatlıtuğ’un duyguları herkesin ortak duygusu oldu!

Aile dizisine başlayan Kıvanç Tatlıtuğ’un duyguları herkesin ortak duygusu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serenay Sarıkaya ile birlikte başrolünde yer aldığı Aile dizisi için sete çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, deprem felaketine kadar da yeni dizisinin heyecanını yaşıyordu.

2018 yılında yayınlanan Çarpışma isimli diziden sonra bir daha televizyon projelerinde görünmeyen oyuncu, uzun süredir hayranlarının ekrana geri dönmesini istediği ünlü isimlerin başında geliyor.

Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile bir araya gelmesi ile de sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, şu günlerde Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük deprem felaketinin yaralarının sarılması için çaba harcıyor.

Sanatçı Haluk Levent’in kurduğu AHBAP isimli dernek üzerinden halkın gönderdiği yardım paralarının en iyi şekilde değerlendirilmesi ve depremzedelere bu yardımların ulaştırılması konusunda Kıvanç Tatlıtuğ da elini taşın altına koydu.

Aile dizisine başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, duyguları herkesin ortak duygusu oldu! 1

Kurt Efe ismini verdikleri oğluna 2022 yılının Nisan ayında kavuşan ünlü oyuncu, deprem sonrasında Kenan İmirzalıoğlu, Oktay Kaynarca, Kıvanç Kasabalı, Özge Özpirinçci ve İrem Helvacıoğlu ile birlikte AHBAP Derneği’nin merkezinde çalışmalara katıldı.

Yetkililer ile yardım tırlarının organizasyonu konusunda görüşmeler yapan Kıvanç Tatlıtuğ, basına yansıyan açıklamasında kalbinin hiç bu kadar ağrımadığını ifade etti.

Bu sözü ile milyonların hislerine tercüman olan oyuncunun “Hayatımda kalbim hiç bu kadar ağrımadı” sözü sosyal medyada da karşılık buldu.

Yardımsever bir kişiliği bulunan Kıvanç Tatlıtuğ’un bir kez daha hayranlarının gözünde büyüdüğünü sosyal medyadaki paylaşımlardan görebilirsiniz.

Sanatçı Haluk Levent ile birlikte hareket ettiklerini ifade eden oyuncu, zamanın iyice daraldığını ifade etti ve elinden ne geliyorsa ortaya koyacağını söyledi.