Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ, İrem Helvacıoğlu, Oktay Kaynarca, Kenan İmirzalıoğlu halkın güveninin sembolleri oldu!

Kıvanç Tatlıtuğ, İrem Helvacıoğlu, Oktay Kaynarca, Kenan İmirzalıoğlu halkın güveninin sembolleri oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü sanatçı Haluk Levent’in bir sivil toplum kuruluşuna dönüşen Ahbap Derneği üzerinden bugüne kadar yaptığı yardım faaliyetleri, Kahramanmaraş’ı sarsan iki büyük deprem felaketinin ardından başka bir boyuta taşındı.

Haluk Levent’e ve yaptıklarına güvenen hem sanatçılar hem iş adamları hem de dizi ve sinema sektörünün paydaşları, Ahbap Derneği’ne büyük yardımlarda bulundu.

Çok ciddi miktarda para toplanırken, birçok yardım malzemesi de Ahbap Derneği için çalışanlar tarafından deprem bölgelerine ulaştırıldı ve koordinasyonu sağlayan AFAD yetkililerine teslim edildi.

Haluk Levent bununla da sınırlı kalmadı ve deprem bölgesine giderek buradaki ihtiyaçlara göre çeşitli firmalarla görüşerek bu ihtiyaçları temin etmek için bir faaliyet başlattı. İşte bu faaliyetler sırasında da Haluk Levent’in destek aldığı ünlü isimler, halkın güveninin de sembolleri olarak öne çıkan isimlerdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, İrem Helvacıoğlu, Oktay Kaynarca, Kenan İmirzalıoğlu halkın güveninin sembolleri oldu! 9

Oktay Kaynarca, Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Kıvanç Kasabalı, İrem Helvacıoğlu ve Kenan İmirzalıoğlu’nun destek için geldiğini belirten Haluk Levent, onlara teşekkür eden bir paylaşımda bulundu.

Aslında bu paylaşım ile birlikte birçok kişi Ahbap Derneği’ne yaptıkları yardımların doğru ve güvenilir insanlar üzerinden organize edildiği güvenini de edindi…

Depremzedelerin en acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla birlik olan dizi oyuncularının bu çabaları, halkın onlara duyduğu güvenin de bir sembolü olarak görülüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, İrem Helvacıoğlu, Oktay Kaynarca, Kenan İmirzalıoğlu halkın güveninin sembolleri oldu! 10

Ahbap Derneği’ne halka destek olunması için para gönderen birçok kişi ve kurum, ünlü oyuncuları bu işin bir noktasında görmekten memnun ve onlara duyulan toplumsal güven de sosyal medyadaki paylaşımlara yansımış durumda.

İşte Haluk Levent’in paylaşımı: “Sağ olsun dostlarım geldiler. Biz çok yerle pazarlık yaptık. Alımlar yapıyoruz. Bölgeye göndereceğimiz 2000 çadırı hemen ayarladık. Tırlarımızı bölgeye gönderiyoruz.”

Haluk Levent’in paylaşımında verdiği bilgiye göre yurt dışındaki çalışmalarla ilgili iyi İngilizcesi olan Özge Özpirinçci destek sağladı.

Kenan İmirzalıoğlu, güneş panelleri için görüşmeler yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, bölgelere gönderilen tırların nerelere yönlendirileceği ile ilgili yetkililerle görüşmeler yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ, İrem Helvacıoğlu, Oktay Kaynarca, Kenan İmirzalıoğlu halkın güveninin sembolleri oldu! 11

Oktay Kaynarca’nın ve İrem Helvacıoğlu’nun da ellerinden geleni yaparak depremzedeler için önemli bir görev üstlendiğini Haluk Levent’in paylaşımı da ortaya koymuş oldu.

Dizilerdeki başarılı performansları ile bilinen ve halkın güven duyduğu isimler olarak da öne çıkan oyuncuların bu önemli günlerde destekte bulunması sosyal medyada övgülerle karşılaştı.