Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı ve Teşkilat dizilerinin en büyük rakibi Kirli Sepeti olacak!

Yargı ve Teşkilat dizilerinin en büyük rakibi Kirli Sepeti olacak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle ilk bölümü 24 Eylül Pazar akşamı buluşacak olan Kirli Sepeti dizisi çok iddialı bir yapım olarak ortaya çıktı. Dizinin hem hikayesi ilginç hem de oyuncu kadrosunda çok önemli isimler bir araya geldi.

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan gibi dikkat çekici isimleri kadrosunda buluşturan dizinin tüm karakterlerinin hikayede baskın şekilde yer alacağını söylemek lazım.

Yargı ve Teşkilat dizilerinin en büyük rakibi Kirli Sepeti olacak! 7

Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçer, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi oyuncular Kirli Sepeti dizisinde iyi bir rol olmasaydı yer almak istemezdi.

Özel olarak seçildikleri ve rollerini beğendikleri için de bu dizide yer aldıkları anlaşılan iyi bir kadro, güçlü bir hikaye ile birleşince pazar akşamları reytinglerde üst sıralara aday olabilir.

Pazar akşamları Yargı dizisi 3. sezonu ile Teşkilat ise 4. sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Şimdi de Kirli Sepeti gibi çok güçlü bir dizi ile birlikte pazar akşamları reyting elde etmek çok zor bir hal alacak.

Peki Kirli Sepeti dizisinin ilk bölümünde neler olacak? İşte detaylar:

Krizantem Evleri’nde bakıcı olarak çalışan Meryem’in ölümü, site sakinlerinin yalnızca yarısına gölge düşürür.

Ev sahipleri hayatlarına olduğu gibi devam ederken çalıştığı evde yılların emektarı olan Songül, hem kendini hem de arkadaşını kaybeden genç kızı İlkgül’ü ayakta tutmaya gayret eder.

Çalıştığı evde beklemediği bir ana tanık olan Medine hayatında ilk kez yalan söylemek zorunda kalırken, arkadaşına yardım etmek isteyen Hayriye ise onun başına çok daha büyük dert açar.