Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinin gelişi en çok da Üç Kız Kardeş dizisinin durumunu sarsacak!

Aile dizisinin gelişi en çok da Üç Kız Kardeş dizisinin durumunu sarsacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında salı akşamları yayınlanan dram dizisi Üç Kız Kardeş çok başarılı bir süreç geçirdi. 1 yılı dolduran dizi hem sosyal medyada çok güçlü bir destekçi buldu hem de reytinglerde bugüne kadar zirvenin en önemli adaylarından birisiydi. Sıklıkla reytinglerde birincilikler elde ederek bu noktaya gelen dizinin 24. bölümü de geride kaldı.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde, Özgü Kaya ve Berker Güven ikilisi de çok başarılı bir partner olarak yollarına emin adımlarla devam ediyor. Kanal D’nin en güvendiği projelerden olan Üç Kız Kardeş, Show TV’de yeni başlayan Aile dizisinin gelişi ile birlikte izleyici kaybı yaşadı.

Bu hafta tüm kategorilerde bir miktar düşüş yaşanması dizi adına artık zirvede kalmasının zorlaşacağı anlamına geliyor. Tüm kişiler kategorisinde yine günü birinci tamamlamış olsa da reytinglerin düştüğü gerçeğini atlamamak lazım.

AB ve ABC1 gruplarında Aile dizisinin muhteşem bir sıçrama yapması, sezonun en iyi açılış oranlarına ulaşması Üç Kız Kardeş için büyük tehdit anlamına geliyor.

Aile dizisinin bu yükselişi nedeniyle Üç Kız Kardeş’in ilerleyen haftalarda da izleyici kaybını durdurmama ihtimali var.

Dizinin hikayesinde Somer, yeniden Türkan ile hayata birlikte tutunmaya çaba harcasa da nasıl karşılık bulacağı bilinmiyor. Salı akşamı yayınlanacak 25. yeni bölüm hikayenin nereye gideceğini gösterecek.

Ancak senaristlerin artık eskisi kadar rahat olmadıklarını, hikayeyi daha güçlendirme ve merak unsurunu artırarak izleyici kaybını durdurmaktan başka çarelerinin de olmadığını belirtelim.

Sezon sonuna kadar salı akşamları Aile dizisi ile Üç Kız Kardeş’in rekabeti çok ilginç olacak gibi gözüküyor.