Ana sayfa Dizi Haberleri Alarm zilleri Çöp Adam dizisi için çalıyor! Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’a kötü sürpriz!

Alarm zilleri Çöp Adam dizisi için çalıyor! Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’a kötü sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – OGM Pictures’in bu sezon Star TV için hazırladığı başarılı dizilerden birisi de Çöp Adam… Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisini başrolde buluşturan dizinin sosyal medyada çok etkili bir desteği bulunuyor. Ancak reytinglere bakıldığı zaman işlerin pek de iyi gitmediği anlaşılıyor.

Ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingleri ile ilk 12 bölümlük performansı başarılı bulunan bir diziydi Çöp Adam… Ancak işler Adım Farah dizisinin yayına başlaması ile birlikte bir hayli değişti. İkinci bölümü izleyicilerle buluşan Adım Farah’ın yükselmeye başlamasından en çok da Çöp Adam dizisinin etkilendiği gözlemleniyor.

Çarşamba akşamları reyting rekabetinde Adım Farah’a izleyici kaptıran Çöp Adam’ın durumu kısa bir süre içinde alarm zillerinin çalmasına neden olabilecek bir noktaya geldi. Öncelikle reytingler tüm izleyici gruplarında düştü. Özellikle de ABC1 kategorisinde çok ciddi bir düşüş yaşandı.

Dizinin bu kadar büyük izleyici kaybına uğraması, bu süreçte Adım Farah dizisinin öne çıkması, izleyici geçişgenliğinin bu iki projede çok yüksek olduğunu gösteriyor.

13. bölümü bu hafta yayınlanan Çöp Adam dizisinin tüm gruplarda ortalamanın altında gelen reytingleri dikkat çekerken, özellikle en güçlü olduğu ABC1 grubunda hızlı bir düşüş yaşanması beklenmedik bir durumdu.

Çöp Adam dizisinin reytinglerdeki bu düşüşünün altında hikayenin artık izleyicileri o kadar çok tatmin etmemeye başlaması da yatıyor. Aslında hikayedeki zayıflama işaretleri, Adım Farah dizisinin çekiciliği ile birlikte Çöp Adam için alarm zillerinin çalmasına neden oldu.

Peri karakterine yönelik olarak eleştiriler sosyal medyada artarken, Sedef Avcı’nın canlandırdığı Berrin karakterine olan ilgi ise artıyor.

Çöp Adam dizisinin reytingleri gelecek konusunda önümüzdeki haftalarda çok daha fazla bilgi verecektir.