Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinin gelişiyle birlikte Ben Bu Cihana Sığmazam, Yürek Çıkmazı ve Üç Kız Kardeş hep birlikte kaybetti!

Aile dizisinin gelişiyle birlikte Ben Bu Cihana Sığmazam, Yürek Çıkmazı ve Üç Kız Kardeş hep birlikte kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları çok sert bir reyting rekabeti zaten yaşanıyordu. Ben Bu Cihana Sığmazam ile atv iyi bir performans ortaya koyarken, Kanal D ise Üç Kız Kardeş ile 1 yıldır çok iyi reytingler elde ediyor. Ayrıca TRT 1 ekranlarında da Yürek Çıkmazı dizisi önemli bir fark yarattı.

Salı rekabetinde Fox TV’de yayınlanan Taçsız Prenses dizisi pek de beklenen iyi çıkışı yapamazken, Star TV’deki Gecenin Ucunda dizisi de çok düşük reytinglerle yoluna devam ediyor. Ancak 7 Mart Salı gününden itibaren bu tablonun tamamen değişeceği anlaşılıyor.

Show TV ekranında başlayan Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin başrolündeki Aile dizisinin gelişiyle birlikte reytinglerde çok sert gelişmeler yaşanacak gibi anlaşılıyor. Özellikle de kemik izleyici kitlesine sahip olan Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri geçtiğimiz haftaya göre reytinglerde düşüş yaşadı. Tüm izleyici gruplarında yaşanan bu önemli düşüş ile birlikte birçok izleyicinin Aile projesine geçiş yaptığı anlaşılıyor.

Benzer bir durum Yürek Çıkmazı dizisinde de mevcut ve ortalamanın altına gerileyen reytingler ile birlikte TRT1 için de sıkıntılı bir süreç başlamış oldu.

Taçsız Prenses dizisi artık yola devam edebilecek iyi reytingleri almakta zorlanıyor ve düşen oranlar ile birlikte bir erken final ihtimalinin de belirdiğini söyleyebiliriz. Gecenin Ucunda dizisinin ise sezon sonuna kadar Star TV’de ekranda kalması bekleniyor.

Bu sürece bakıldığı zaman gelecek haftadan itibaren Aile dizisinin nereye gideceği daha netleşecek ve salı rekabetinde artık tüm taşlar yerinden oynayacak.

14 Mart Salı akşamı yeni reyting düzeninin tam olarak nasıl şekilleneceği konusunda daha net bilgiler ortaya çıkacak. Ancak görünen o ki, Aile dizisi sezonun en iyi AB ve ABC1 kategorilerindeki reyting çıkışını sergiledi ve bunun devamının da geleceği anlaşılıyor.