Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizinde bir usta isim var ki, oyunculuğuna herkes hayran!

Ateş Kuşları dizinde bir usta isim var ki, oyunculuğuna herkes hayran!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ateş Kuşları isimli atv dizisi Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin başrollerinde İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Burak Tozkoparan ile Hande Soral bulunuyor. Daha ilk bölümden itibaren duygu yüklü hikayesi ile milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başaran Ateş Kuşları dizisinde dikkat çeken oldukça deneyimli isimler de bulunuyor.

Bu oyuncular arasında kariyerinde çok farklı rollerle bilinen, karakter yaratma konusunda ustalık sergileyen Nizam Namidar da bulunuyor. 1961 yılında İstanbul’da doğan ve Berlin’de üniversite okuyan Namidar, makine mühendisi olmasına rağmen oyunculuğu tercih etti. Almanya’da başladığı oyunculuk kariyerinde birçok dizide ve sinema filminde yer aldı.

2017 yılında İsimsizler dizisindeki Afran karakteri ile Türk dizi tarihindeki yolculuğuna başlayan Namidar, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de İzzet olarak dikkat çekmişti.

Ateş Kuşları dizinde bir usta isim var ki, oyunculuğuna herkes hayran! 7

Ancak Nizam Namidar’ın Türk dizilerindeki en etkili çıkışını Benim Adım Melek projesindeki Cumali karakteri ile yaptığını da söylemek lazım. Geçen sezon Kara Tahta dizisinde Hikmet olarak izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda ise Ateş Kuşları projesinde Nizam karakterini canlandırıyor.

Yıllar önce henüz bebek iken kızının kaybolmasının acısını yaşayan ve yıllarca onu bulmayı amaçlayan Nizam, hikayenin en yaralı ismi olarak izleyicileri etkiliyor.

Nizam Namidar’ın oyunculuk başarısına takılı kalan birçok dizi hayranı, “İçimizi yaktın” gibi yorumlar yapıyor. Nizam’ın kızını bulmak için ortaya koyduğu çaba, dizinin en duygu yüklü anları olarak da kabul ediliyor.

Nizam ve Gülayşe karakterleri hikayenin bir noktasında karşılaşacak. İşte o anları da izleyiciler heyecanla ve merakla bekliyor.

Nizam Namidar ise tecrübesiyle genç oyunculara örnek olurken, ekran başındaki izleyicilere de her hafta gözyaşı döktürmeyi başarıyor.