Ana sayfa Dizi Haberleri Bilal Yiğit Koçak için bundan sonra Kardeşlerim dizisinin anlamı çok daha farklı olacak!

Bilal Yiğit Koçak için bundan sonra Kardeşlerim dizisinin anlamı çok daha farklı olacak!

tarafından ker_def

Kardeşlerim isimli atv dizisinin dördüncü sezonu devam ediyor. Dizinin beşinci sezonda da ekranda olma ihtimali konuşuluyor ama net bir durum yok. Dizinin hala çok geniş bir hayran kitlesi var ve Cumartesi rekabetinde iyi reytingler almaya devam etmesi izleyicilerin projeye olan sadakatinin de bir göstergesi olarak kabul edilebilir.

Kardeşlerim dizisinin en önemli karakterlerinden birisi olan Kadir Eren karakterinin daha ilk sezonda ayrılması izleyicileri ne kadar derinden yaraladıysa, benzer bir durum üst üste bu sezon da yaşandı.

Önce Doruk karakterinin hikayeye veda etmesi ile birlikte Onur Seyit yaran ekipten ayrıldı. Geçtiğimiz hafta da 117. bölümde Asiye karakteri diziye veda etti.

Asiye’nin ölümü ile birlikte sosyal medyada dizinin hayranlarının büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını yapılan yorumlardan anlamak mümkün. Su Burcu Yazgı Coşkun ise başarılı bir oyunculuk performansı ile son 3 yıllık süreçte takdir ile anıldı.

Doruk ve Asiye karakterlerinin çekiciliği de dizinin başarısında çok etkili oldu. Kardeşlerim projesi sadece Türkiye’de değil yurt dışında da çok sevilen ve birçok ülkede seyredilen bir yapım.

Bilal Yiğit Koçak için bundan sonra Kardeşlerim dizisinin anlamı çok daha farklı olacak! 7

Onur Seyit Yaran’ın ardından Su Burcu Yazgı Coşkun’un ayrılığının ardından şimdi meydan adeta Ömer karakterini canlandıran Bilal Yiğit Koçak’a kalmışa benziyor.

Artık Ömer karakteri hikayenin sürükleyici öğesi konumunda. İyi bir kariyer yükselişi sergileyen Bilal Yiğit Koçak, genç oyuncular arasında son dönemin en hızlı yükselenlerinden birisi oldu.

Arkadaşları Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un artık projede yer almayacak olması, Bilal Yiğit Koçak’ın isminin daha çok duyulmasını ve hikayenin de Ömer karakterinin üzerine yazılmasını sağlayacak.

Oyuncunun Asiye’nin öldüğü 117. bölümdeki duygusal sahnelerde ne kadar başarılı olduğu da görüldü. Sosyal medyada bu konuda övgüler de alan Bilal Yiğit Koçak, artık Kardeşlerim dizisinin en önemli karakterini canlandıran genç isim olarak büyük bir sorumluluğu da omuzlarında taşımaya devam edecek.