Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisiyle ekrana gelecek olan Kıvanç Tatlıtuğ, depremzedeler için yaptıklarından sonra son mesajıyla gönülleri bir kez daha fethetti!

Aile dizisiyle ekrana gelecek olan Kıvanç Tatlıtuğ, depremzedeler için yaptıklarından sonra son mesajıyla gönülleri bir kez daha fethetti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Depremle sarsılan Türkiye’de herkes tek yürek olmuş bir şekilde yaşanan afet sonrası yaraları sarmak için seferber oldu. Ünlü oyuncular da depremzedeler için toplanan maddi ve ayni yardımlarla ilgili büyük destekler veriyorlar.

Aynı zamanda kendileri de maddi katkılarda bulunuyorlar depremzedeler adına. Bu isimler arasında ilk günden beri yaptığı çalışmalarla dikkat çeken isimlerin başında Kıvanç Tatlıtuğ da geliyor. Oyuncu, son dönemde, Serenay Sarıkaya ile birlikte başrolde yer alacağı Aile isimli Fox TV’nin yeni dizisiyle gündeme geliyordu.

6 Şubat günü yaşanan iki depremle sarsılmadan önce Tatlıtuğ’un yeni dizisi için büyük heyecan yaşıyordu kendisi ve hayranları. Oyuncunun yeniden ekrana dönecek olması merakla beklenen bir sürece dönmüştü. Ancak deprem felaketinin ardından bu kez Kıvanç Tatlıtuğ, çekimlerin de durması ile birlikte AHBAP Derneği’ne ilk yaptığı 200 bin TL’lik bağış ve çeşitli destek çalışmalarıyla gündeme geldi.

Aile dizisiyle ekrana gelecek olan Kıvanç Tatlıtuğ, depremzedeler için yaptıklarından sonra son mesajıyla gönülleri bir kez daha fethetti! 9

Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci, Oktay Kaynarca, İrem Helvacıoğlu, Kıvanç Kasabalı gibi isimlerle birlikte depremzedeler için yardım toplanmasına öncülük etti. Geçtiğimiz günlerde AHBAP’a depremzedeler adına 950 bin TL’lik bir bağış daha yaptığı öğrenilen oyuncu, böylece 1 milyon 150 bin TL bağışı ile de dikkatleri çekti.

Önceki gün de pek çok kanalın ortak yayınıyla ‘Tek Yürek’ kampanyasına destek verdi oyuncu. AFAD ve Kızılay’ın depremzedeler için açtığı yardım kampanyasında telefonu eline alan oyuncu, canlı yayında bağışçılardan gelen destek taleplerini karşılayan ünlü isimler arasındaydı.

Aile dizisiyle ekrana gelecek olan Kıvanç Tatlıtuğ, depremzedeler için yaptıklarından sonra son mesajıyla gönülleri bir kez daha fethetti! 10

Tatlıtuğ, bu yayına çıktığı gün yaptığı bir sosyal medya mesajıyla da ayrıca dikkatleri çekti. Oyuncu, yaşanan acı olaydan sonra duygularını tek bir cümleye sığdırmaya çalışarak, dayanışmanın devam etmesi adına anlamlı bir mesaj yayınladı. “Birbirimize sımsıkı sarılalım olur mu…” sözleriyle, hayranlarından da duygu dolu yanıtlar alıyor oyuncu…

Aile dizisiyle ekrana gelecek olan Kıvanç Tatlıtuğ, depremzedeler için yaptıklarından sonra son mesajıyla gönülleri bir kez daha fethetti! 11

Tatlıtuğ, canlı yayınlanan gecede de “Herkesin başı sağ olsun, tüm milletimizin. Bu bir felaket. Hayatım boyunca kalbim fiziksel anlamda hiç bu kadar acımamıştı. O yüzden tüm devletimin, güzel ülkemin başı sağ olsun.” diye konuşmuştu.