Ana sayfa Sosyal Medya “Yoksa bu çöplükte kaybolup gideceğim!” Burcu Biricik, depremle sarsılan kalbinden çıkan acı sözleriyle hislere tercüman oldu!

“Yoksa bu çöplükte kaybolup gideceğim!” Burcu Biricik, depremle sarsılan kalbinden çıkan acı sözleriyle hislere tercüman oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – O’nu uzun yıllardır farklı dizilerde izleyen pek çok insan, oyunculuğuna olduğu kadar, kişiliğine de ayrıca hayran. Mütevazi ve samimi tavırlarını, yer aldığı yayınlarda da yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da ortaya koyuyor Burcu Biricik.

Hayat Şarkısı dizisiyle daha da çok tanınan ve giderek büyük kitlelerin sevgisini, beğenisini kazanan Biricik, şimdilere Kanal D’nin çok izlenen dizisi Camdaki Kız’da, acılı hayatıyla herkesin yüreğini burkan Nalan’ı büyük bir başarı ile canlandırıyor.

Antalya Elmalı’da büyüyen oyuncu, şöhret olmasına karşılık hep mütevazi tavırlarıyla takdir toplamış bir isim. Oyuncu, pek çok sosyal, toplumsal olayda, kadın cinayetleri, hayvana-çocuğa-kadına yapılan şiddet gibi pek çok travmatik olayda da mesajları, duruşu ile dikkatleri çeken bir isim.

"Yoksa bu çöplükte kaybolup gideceğim!" Burcu Biricik, depremle sarsılan kalbinden çıkan acı sözleriyle hislere tercüman oldu! 8

Biricik, 6 Şubat günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki ayrı depremle sarsılan Türkiye’deki yardım çalışmalarına da bilfiil ilk koşan isimlerden oldu. Oyuncu, Şişli Belediyesi, İBB gibi çeşitli kurum ve kuruluşların yardım toplandığı merkezlerine giderek günlerce depremzedeler için malzemelerin kolilenmesine, tasnif edilmesine yardımcı oldu ve olmaya devam ediyor.

Setlerin durması ile birlikte sahaya dizideki rol arkadaşları Selma Ergeç, Tuğrul Tülek, Tamer Levent, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerle koşan Burcu Biricik, gönüllülerle elele verdi ve canla başla çalıştı. Bu arada sosyal medya hesabından da deprem bölgesinde yaşananlar, acil ihtiyaçlar, önemli bilgiler ve duyuruları da yayınlayarak milyonlarca hayranına, takipçisine ulaştı ve etkileşim sağlanmasına katkıda bulundu hala da devam ediyor.

Biricik, depremzedelerin yaşadıkları, afet bölgesinde olanlara kayıtsız kalamayan pek çok kişi gibi, kimi zaman kendisini çaresiz hissedenlerin de sesi oldu yazdığı bir mesajla. Instagram sayfasından yayınladığı mesajında, bölgede binlerce insanın öldüğü, binlercesinin yaralandığı ve 14 milyon insanı birebir etkileyen afetin, duyarlı insanlarda yaşattığı hassasiyeti de sözleriyle ortaya koyuyor.

Burcu Biricik, geçtiğimiz günlerde, içinde biriktirdiklerini şu cümlelerle anlatmaya çalıştı…

"Yoksa bu çöplükte kaybolup gideceğim!" Burcu Biricik, depremle sarsılan kalbinden çıkan acı sözleriyle hislere tercüman oldu! 9

“Kendimi amacını tamamen yitirmiş, denizin üstünde boş boş salınan küçük bir sal gibi hissediyorum. Deniz de tutmuş midem bulanıyor kusmak istiyorum hem de nasıl kusmak. Gördüklerinden, duyduklarımdan, düşündüklerimden midem bulanıyor. Diyorum ki sen küçücük bir salsın napabilirsin ki dünya için. Sonra diyorum ki o küçücük salımla küçücük küreklerimi diğer küçük kayıklara doğru sürmek zorundayım, buna en çok kendim için ihtiyacım var. Yoksa bu çöplükte, bu yığıntının içinde kaybolup gideceğim. Küçük kürekli küçük sallar iyi ki varsınız.”