Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisiyle parlayan Eda Ece, halkın sevgisini şimdi geri halka sunuyor!

Yasak Elma dizisiyle parlayan Eda Ece, halkın sevgisini şimdi geri halka sunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile kariyerinde çok büyük sıçrama sergileyen Eda Ece, bugüne kadar izleyicilerden büyük destek gören isimlerden birisi oldu. 6 sezondur devam eden dizideki başarılı performansı sonrasında geniş bir hayran desteği bulan Eda Ece, bu sayede kariyer basamaklarını çok hızlı tırmandı.

Yeteneklerinin yanı sıra, sosyal medyadaki paylaşımları ile de çok konuşulan oyuncu, özellikle en son yaşanan deprem felaketinde ortaya koyduğu yardım çabası ile de bir kez daha izleyicilerin takdirini kazandı.

Eda Ece, içten gelen samimi duygular taşıyan birisi olduğunu yardım çabasının her anında ortaya koydu. 6 Şubat günü gece yarısı Kahramanmaraş’ta meydana gelen ilk depremden sonra depremzedelere ulaştırmak için alışveriş yapmaya çıkan oyuncu, kendisi gibi bir çok insanın koşturduğunu gördüğü için de çok memnun oldu.

Yasak Elma dizisiyle parlayan Eda Ece, halkın sevgisini şimdi geri halka sunuyor! 7

İlk depremden 9 saat sonra yaşanan ikinci büyük deprem ile birlikte 10 ili etkileyen ve 14 milyon kişinin hayatını değiştiren bir süreç yaşandı. 39 binin üzerinde vatandaşın öldüğü ve birçoğunun hala enkaz altında olduğu bir ortamda, 100 binden fazla yaralının tedaviye ihtiyaç duyduğu bu süreçte, Eda Ece yardım faaliyetlerinde öncü bir rol oynadı.

Milyonlarca insanın kış günü sokakta birçok eksik ile hayatlarına devam etmek durumunda olduğu bir ortamda Eda Ece hem maddi hem de manevi anlamda yaptığı desteklerle halkın yaralarının sarılması için mücadele etti.

Birçok ünlü isim gibi sosyal medya üzerinden depremzedelerin sesinin duyulmasına çalışan, yardım organizasyonları içinde olan, bağış toplamak için televizyon yayınında yer alan ve bu süreçte halkın bugüne kadar kendisine gösterdiği sevginin karşılığını samimi bir şekilde sunan bir Eda Ece gördük.

Oyuncunun şu sözleri de tarihe not düşülmesi açısından çok önemliydi:

“Türk halkı ile çok gurur duyuyorum. Gece yarısı olan bir depremin sabahında koşa koşa bir şeyler almaya gittiğimde, benimle beraber herkesin koştuğunu da gördüm. O yüzden çok duygulandım. Biz böyle bir milletiz. Bu benim kalbimi çok yaralıyor. İnşallah bu 10 ilimize de elimizden geldiği kadar yardım göndereceğiz ve onların hayatlarını yeniden inşa etmelerine yardımcı olacağız.”

Eda Ece’nin son 2 haftalık süreçte sergilediği bu tavır ile hayranlarından büyük takdir gördüğünü ve bundan sonra kariyerinde ilerlerken bu dönemin olumlu yansımalarını da göreceğinizi değerlendirmekteyiz.