Ana sayfa Sosyal Medya Aile dizisiyle Nejat İşler, televizyon ekranına bambaşka bir adam olarak dönecek!

Aile dizisiyle Nejat İşler, televizyon ekranına bambaşka bir adam olarak dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 14 Şubat Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Aile isimli diziden beklentiler çok büyük. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide izleyiciler çok farklı karakterleri usta oyuncuların canlandırmalarıyla izleyecek.

Canan Ergüder, Nejat İşler, Ushan Çakır, Nur Sürer, Levent Ülgen ile Emel Göksu gibi isimlerin aynı projede buluşması başlı başına büyük bir iş. Tüm bu oyuncuların rollerini kabul etmesinin altında yatan neden de etkileyici bulmaları. Aile dizisinde Nejat İşler’i Cihan isimli karakterde izleyeceksiniz.

Aile dizisiyle Nejat İşler, televizyon ekranına bambaşka bir adam olarak dönecek! 7

Soykan ailesinin hayatını anlatıldığı dizide Cihan karakteri bambaşka bir noktada duracak. Tam da Nejat İşler’in protesto eden karakterine uygun bir rol ile hayranlarının çok farklı bir hikaye izleyeceklerini söyleyebiliriz.

Nejat İşler, ailesinden 5 yıl önce kopmuş birisi olacak. Cihan karakteri karanlık ve güvenilmez birisine dönüşüyor. İşte bu noktada da ünlü oyuncunun bu tür rolleri ne kadar başarılı canlandırdığını bilen hayranlarının heyecanlanmak için çok nedeni var.

Cihan karakteri kendi ailesi için kara koyuna dönüşmüş durumda, yani aileden uzaklaşmış ve onlara yabancılaşmış birisi olarak Nejat İşler’in etkili performansını izleyeceksiniz.

Varlıklı bir aile olan Soykanlar zorlu bir süreç yaşarken, Aslan karakteri ile Devin’in aşkı da iki başrol oyuncusunu öne çıkartacak.