Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde ağır sahneler ve yoğun duygular sonrası yan karakter başrollerden rol çalıyor!

Yalı Çapkını dizisinde ağır sahneler ve yoğun duygular sonrası yan karakter başrollerden rol çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşan Yalı Çapkını dizisi çok başarılı bir süreç geçiriyor. İlk başladığı günden bu yana çok iyi reytingler alan ve sürekli izleyici sayısını artıran bir başarı hikayesi izlemekteyiz. Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ve Çetin Tekindor’un başrolünde yer aldığı dizide yan karakterler de bir hayli öne çıkıyor.

Özellikle de son dönemde Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman, sosyal medyada linç edilen isimlerin başında geliyor. Pelin karakteri üzerinden tepkiler senaristleri aştı ve oyuncuya kadar ulaştı. Milyonlarca izleyicisi olan dizide Ferit ile Seyran aşkının arasına engel olarak görülen Pelin karakteri, izleyicileri sinir ediyor.

Tabii ki bu karakteri canlandıran Buçe Buse Kahraman da dizide Pelin karakterinin yaptıklarından çok etkileniyor. İzleyiciler Pelin’in sahnelerinde çılgına dönerken, genç oyuncu da sette yaşananlardan etkilendiğini kabul etti.

Yalı Çapkını dizisinde ağır sahneler ve yoğun duygular sonrası yan karakter başrollerden rol çalıyor! 8

Onedio’nun youtube kanalında hayranlardan gelen soruları yanıtlayan Kahraman, bir sürü olay yaşandığını ve kendisinin de bundan etkilenebildiğini söyledi.

Oyuncu, performansı ile kariyerinde iyi bir sıçrama yaparken, Pelin karakterinin başrollerden rol çalacak kadar öne çıkması da sosyal medyada popüler hale gelmesine neden oldu. Pelin karakterine tepkiler sürüyor ama bu durum Buçe Buse Kahraman’a daha geniş bir izleyici topluluğu tarafından tanınma fırsatı da sunmuş oldu.

Oyuncu, sahnelerde zorlandığını da açıkladı. Bir hayranından gelen soruyu yanıtlayan Buçe Buse Kahraman, sette yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Tabii ki zorlanıyoruz. Ağır sahneler oynuyoruz. Duygusal yoğunluğu çok baskın sahneler oynuyoruz. İçinde birçok şeyi barındırıyor. O yüzden sahnenin temposunu yüksek tutmamız gerekiyor. Sahne bazen çok uzun oluyor ve başından sonuna kadar birçok duygu geçişi oluyor. O yüzden zaman zaman zorlanıyorum.

Yalı Çapkını dizisinde ağır sahneler ve yoğun duygular sonrası yan karakter başrollerden rol çalıyor! 9

Pelin karakteri de sürekli ağlayan birisi ve oyuncunun da inandırıcılık noktasında çok iyi performans ortaya koyması şart. Ağlama taktiğinin bulunmadığını söyleyen oyuncu, “Başta ağlamayı hiç sevmiyordum. Baktım her işimde beni ağlatıyorlar. O yüzden bıraktığın zaman sahnenin akışı içinde geliyor” diye konuştu.

Pelin’in sahnelerini sevdiğini dile getiren oyuncu, çok keyifli anlar yaşadığını belirtti.

Buçe Buse Kahraman, “Genelde sahnelerimiz Mert ile olduğu için sette Mert ile daha çok vakit geçiriyorum” diyerek de setten bilgi paylaştı.