Ana sayfa Dizi İzle Aile ortamı Barca’ya iyi gelmedi! Muhteşem İkili 7. Bölüm

Aile ortamı Barca’ya iyi gelmedi! Muhteşem İkili 7. Bölüm

tarafından ker_def

Muhteşem İkili 7. Bölümde Yağmur, Barca’nın geçmişte yaşadığı acıları unutup aile ortamında mutlu olmasını sağlamak için bir akşam yemeği organize eder; fakat, bu aile ortamı Barca’yı kötü etkiler! Videodan 7. bölümdeki sahneyi izleyebilirsiniz.

Yağmur ve Nilüfer, Barca’yı eşinin ölümünü unutup hayata tekrar döndürebilmek için güzel bir akşam yemeği organize ederler. Gece olunca Barca ve MKC, davete gelirler. İşler Yağmur ve Nilüfer’in istediği gibi ilerler. Barca, Kaan ile çok güzel bir akşam geçirir. Onunla oyunlar oynar, masal okur. Fakat, yavaş yavaş iç acısına dönmeye başlar. Düşüncelere dalan Barca, gece yaşadığı tüm güzel anları arkada bırakarak evden mutsuz bir şekilde ayrılır.

Yapım: TMC
Yapımcı: Erol Avcı
Yönetmen: M.Çağatay Tosun
Senaryo: Başar Başaran, Emre Özdur Uygulayıcı
Yapımcı: Engin Sarıal
Müzik: Hasan Özsüt,Işıl Özsüt
Görüntü Yönetmeni: Selim Demiratar
Sanat Yönetmeni: Burhan Türk
2.Yönetmen: Filiz Adıgüzel
Kostüm Tasarım: Yasemin Akdaş Tekel

Oyuncular: İbrahim Çelikkol (Barca), Kerem Bürsin (Mustafa Kerim Can), Özge Gürel (Nilüfer), Öykü Karayel (Yağmur), Engin Şenkan (Feridun Barca), Zafer Algöz (Yüksel), Eren Hacısalihoğlu (Demiray Hazan), Bora Koçak (Semih Karan), Sabahattin Yakut (Volkan Önder), Özbek Kaplan (Metin Meriç), Alper Baytekin (Saffet), Gökay Müftüoğlu (Hasan), Onur Ayçelik (Barbaros), Su Demirel (Yasemin), Fatih Odabaş (Mehmet Kaan Can), Erden Alkan (Sabri Hoca), Alptekin Ertürk (Bekir Hazan)