Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü, Barış Arduç, Onur Seyit Yaran… İşte dizilerin jönleri arasında, 2022’deki en popüler isimler…

Akın Akınözü, Barış Arduç, Onur Seyit Yaran… İşte dizilerin jönleri arasında, 2022’deki en popüler isimler…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizilerin erkek oyuncuları, son dönemin öne çıkan jönleri, sosyal medyada yapılan paylaşımlar oranında popülerlik konusunda rakipler. Bazı ölçümleme servislerinin düzenli olarak yaptıkları araştırmalar sonucunda, günün, haftanın, ayın en çok konuşulan oyuncuları tabloları gündeme geliyor. 2022’in bitmesi ile birlikte de ortaya yıllık bazda ‘en çok konuşulan, en popüler erkek oyuncular’ tabloları çıkmakta!

Somera tarafından yapılan analiz sonucunda ilk 10 tablosu aşağıda yer alıyor. Bu tabloya göre yılın en popüler erkek oyuncusu, Kardeşlerim dizisinde Doruk karakteriyle ekrana gelen Onur Seyit Yaran! Tabloda, deneyimli ve daha uzun yıllardır ekranda olan isimlerle birlikte genç kuşak oyuncuların da listede yer aldığı görülüyor.

Son yıllarda ekranda daha çok dikkat çeken gençlik dizileri ile birlikte, genç kuşak oyuncular da ön plana çıkıyor! Dizi çifti olarak da popülerlik konusunda, deneyimli isimlerin önüne geçen genç oyuncular, 2022’de sosyal medyanın gündeminden düşmediler!

Akın Akınözü, Barış Arduç, Onur Seyit Yaran... İşte dizilerin jönleri arasında, 2022'deki en popüler isimler... 4

“2022’nin En Çok Konuşulan Erkek Oyuncular” tablosunda da ilk iki sırayı Kardeşlerim’in iki genç oyuncusunun alması çok sürpriz olmadı! Yine dizinin sevilen isimlerinden Yiğit Koçak da 2. sırada. Onları takip eden isim ise Teşkilat dizisinden ayrılan Çağlar Ertuğrul.

Bir süredir sosyal medyada popülerlik konusunda daha genç meslektaşlarını yeni başlayan dizisi Tuzak ile zorlayan isim ise Akın Akınözü oldu! Ekin Koç ve İlhan Şen de O’nu takip ediyor!

Akın Akınözü, Barış Arduç, Onur Seyit Yaran... İşte dizilerin jönleri arasında, 2022'deki en popüler isimler... 5

Tablodaki popülerlik sıralamasında yine bir başka Kardeşlerim dizisi oyuncusu Recep Usta’nın da 7. sırada yer aldığı görülüyor. Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan da listenin 8. sırasında yer almakta.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle ekranlara gelen ve genç meslektaşları ile popülerlik konusunda rakip olan ekranın jönlerinden Barış Arduç da 9. sırada. Onu takip eden isim ise Uraz Kaygılaroğlu…

Akın Akınözü, Barış Arduç, Onur Seyit Yaran... İşte dizilerin jönleri arasında, 2022'deki en popüler isimler... 6

Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterine hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun ile partner olan Onur Seyit Yaran’a 2022 yılı boyunca gelen ileti sayısının 48 milyonu geçmiş olması ise dikkat çekiyor! En yakın rakibi Yiğit Koçak’ın ve dizideki rol arkadaşı Yiğit Koçak’ı ikiye katlıyor ileti sayısı ve popülerlik konusunda genç oyuncu.

Yine son dönemde tv8’deki dizisi Tuzak ile gündemden düşmeyen Akın Akınözü’nün de sosyal medyada hızlı bir yükselişle Onur Seyit Yaran’ı haftalık tablolarda geçerek ilk sıraya yerleştiği de biliniyor. Akınözü, uzun zaman ‘haftanın en popüler erkek oyuncusu’ kategorisinde zirveyi kimseye bırakmayan Onur Seyit Yaran’ı, dizisinin başlaması ile bir kaç haftada geçmeyi başarmıştı.

Akın Akınözü, Barış Arduç, Onur Seyit Yaran... İşte dizilerin jönleri arasında, 2022'deki en popüler isimler... 7

Hala da haftalık bazda zirveyi koruyor. Ancak Tuzak dizisinin, henüz ekranda yeni olması ve yılın son 2,5 aylık döneminde yayınlanmış olması da göz önüne alınırsa, Akınözü’nün aslında büyük bir başarı ile sosyal medyada kısa sürede popülerlik konusunda hızla yükseldiğini göstermekte!

Yürek Çıkmazı dizisiyle ekrana gelmeye başlayan Alp Navruz da aslında haftalık popüler isimler listesinde ilk sıralarda. Ancak 2022 yılının büyük bir bölümünde ekranda yoktu oyuncu. Uzun zaman sonra yeniden döndü fakat bir kaç aylık ekran macerasında yıllık bazdaki popülerlik oranlarına erişemediği için bu yılın ilk 10 tablosuna da giremedi…