Ana sayfa Dizi Haberleri 2022’nin en çok konuşulan dizi çiftleri içinde Yalı Çapkını çifti yok! Zirvenin sahibi bakın hangi çift?

2022’nin en çok konuşulan dizi çiftleri içinde Yalı Çapkını çifti yok! Zirvenin sahibi bakın hangi çift?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen dizileri, her hafta reytinglerinin yanı sıra sosyal medya karneleriyle de gündeme geliyor. Dizilerin başrol oyuncularının partner olarak da dikkat çektikleri yapımlar, ekran başındaki izleyicilerin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlara sıklıkla konu olmakta. Bu paylaşımların oranları da bazı tabloları ortaya çıkarıyor!

Oyuncuların hayranlarının, diziyi izleyenlerin her hafta yeni bölümle birlikte sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlar, yorumlar, paylaşımlar sonrası popülerlik tabloları ortaya çıkıyor. Sosyal medya analiz platformu olarak adlandırılan ölçümleme servisleri tarafından gelen iletilerin incelenmesi ile, çeşitli kategoriler belirleniyor.

Haftanın/ayın/yılın en popüler dizisi, en popüler kadın-erkek oyuncusu, en popüler çiftleri gibi kategorilerle birlikte bazı dizilerin oyuncuları ve çiftleri ön plana çıkıyor. İlk 5 veya 10 sıralamaları ile periyodik olarak belirlenen bu tablolar, sosyal medyada hangi dizinin daha etkin olduğunu da ortaya koyuyor.

2022 yılının sonuna gelindiğinde, yıl boyunca yapılan tüm analizlerin bir araya getirilmesi ile birlikte yıllık tablo da ortaya çıktı! 2022 yılında ekranda yer alan diziler içinde yer alan çiftlerden en çok konuşulan ilk 10 tanesi sıralandı!

2022'nin en çok konuşulan dizi çiftleri içinde Yalı Çapkını çifti yok! Zirvenin sahibi bakın hangi çift? 10

Sosyal medya analiz platformlarından Somera’nın yaptığı ölçümlemede Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk çifti, 49 milyonu geçen ileti sayısı ile yılın en popüler,e n çok konuşulan dizi çifti olmayı başardı! Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın hayat verdiği Asiye ve Doruk karakteri, 3 sezondur ekranda olan Kardeşlerim dizisinin öne çıkan karakterleri. Genç kuşak oyuncuların ağırlıklı olarak baskın olduğu listenin 2. ve 3. sırasında yer alan Aybike ve Berk ile Süsen ve Ömer çifti de yine Kardeşlerim dizisinden…

2022'nin en çok konuşulan dizi çiftleri içinde Yalı Çapkını çifti yok! Zirvenin sahibi bakın hangi çift? 11

Yıl boyunca haftalık olarak Somera’nın yaptığı ölçümlerde bu üç çift, ekrandaki pek çok dikkat çeken, reytingleriyle ön plana çıkan yapımların çiftlerinden daha popüler oldular sosyal medyada! Dolayısıyla yıl sonunda çıkan tablonun ilk 3 sırasında Kardeşlerim dizisinin bu üç çiftinin yer alması da çok şaşırtmadı!

Ancak bir dizi var ki şu sıralar gündemden düşmüyor ve sezona reytingleriyle damgasını vururken rekorlar da kırıyor! Star TV’nin Yalı Çapkını dizisinden bahsediyoruz! Cuma akşamları yayınlanan OGM Pictures imzalı dizinin reytingleri, 2022’nin son bölümünde 15’li reytingleri gördü! Uzun yıllardır bu oranlara ulaşabilen bir dizinin olmaması da ayrıca dikkat çekici bir durum oluşturdu!

2022'nin en çok konuşulan dizi çiftleri içinde Yalı Çapkını çifti yok! Zirvenin sahibi bakın hangi çift? 12

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, genç ve başarılı iki oyuncu olarak Seyran ve Ferit karakterleriyle ekrana geliyorlar. Dizi çifti olarak çok sevilen iki oyuncunun karşılıklı performansları her hafta yeni bölümde binlerce iletiye konu oluyor. Ancak Seyran ve Ferit’in, 2022’nin en popüler 10 dizi çifti arasında olmaması ayrıca dikkat çekici!

Üstelik aynı akşam yayınlanan ve reytinglerde Yalı Çapkını’nın yanına bile yaklaşamayan Kızılcık Şerbeti dizisinin çifti Doğa ve Fatih’in listenin 10. sırasında yer almasına karşılık Seyran ve Ferit’in olmaması ayrı bir dikkat çekici durum!

2022'nin en çok konuşulan dizi çiftleri içinde Yalı Çapkını çifti yok! Zirvenin sahibi bakın hangi çift? 13

Yılın en popüler 10 dizi çifti içinde 4. sırayı ise Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu’nun oynadıkları Teşkilat dizisinin Zehra ve Serdar’ı alıyor. Ertuğrul diziden ayrılmış olsa da geçtiğimiz sezon çok konuşulan çift, ortalamada yılın en popüler çiftleri arasına girmeyi başarmış!

Ekrana veda eden, ömrü bir sezon süren Üç Kuruş dizisinde Ekin Koç ve Aslıhan Malbora’nın hayat verdikleri Leyla ve Efe çifti de tablonun 5. sırasında yer almakta.

Listenin sırasıyla diğer 5 çifti ise şöyle: Aşk Mantık İntikam dizisinden Esra ve Ozan, Duy Beni dizisinden Ekim ve Kanat, Tozkoparan dizisinden Zeyno ve Çağrı, Kalp Yarası dizisinden Ferit ve Ayşe ile Kızılcık Şerbeti dizisinden Doğa ve Fatih…