Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü, dizisi tutmasa da popülerliği kimseye bırakmadı! En yakın rakibi, Halil İbrahim Ceyhan!

Akın Akınözü, dizisi tutmasa da popülerliği kimseye bırakmadı! En yakın rakibi, Halil İbrahim Ceyhan!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her hafta farklı kanallardaki iddialı yapımlarda rol alan oyuncular, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. Ekranda yer aldıkları ölçüde sosyal medyada da popülerlikleri üst sıralara çıkmakta.

Son dönemde genç kuşak oyuncuların popülerlik konusunda, kendilerinden çok daha deneyimli, pek çok dizi ve filmde oynamış isimleri geçtiği görülmekte! Özellikle genç kuşağın merakla takip ettikleri bazı isimler var ki uzun zamandır popüler erkek oyuncular listelerinde ilk sıralarda yer alıyor!

Bu isimlerin başında Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Onur Seyit Yaran geliyor. Yine bir başka gençlik dizisi Tozluyaka’nın oyuncusu Haktan Zavlak ile son dönemin genç kuşak oyuncularından Recep Usta, Bilal Yiğit Koçak gibi isimler, yapılan ölçümlerde en çok konuşulan kişiler arasında ön sıralarda.

Akın Akınözü, dizisi tutmasa da popülerliği kimseye bırakmadı! En yakın rakibi, Halil İbrahim Ceyhan! 8

Son haftalarda ise bu tablolara Alp Navruz, Akın Akınözü, Aytaç Şaşmaz gibi isimler de dahil oldu. Ayrıca Murat Yıldırım ile birlikte Mert Ramazan da aylardır yıkılamayan kaleleri yıkarak tabloda yerlerini aldılar.

Adba.tv tarafından haftalık olarak yapılan ‘En Popüler Erkek Oyuncular’ tablosunda 23-29 Kasım tarihleri arasında gelen ileti sayılarına göre ilk 10’a giren isimler aşağıda.

Akın Akınözü, dizisi tutmasa da popülerliği kimseye bırakmadı! En yakın rakibi, Halil İbrahim Ceyhan! 9

Bir kaç haftadır, Akın Akınözü, uzun zamandır tahtı kimseye bırakmayan Onur Seyit Yaran’ı yerinden etmiş durumda! 2. sırada yer alan Halil İbrahim Ceyhan, günlük dizi Emanet ile tablodaki yerini koruyor. Zirvedeki değişimlere karşın Ceyhan, yerini kimseye bırakmadı uzun zamandır! Alp Navruz ise hızlı bir giriş yaptığı tabloda bir kaç haftadır 3. sırada yer almakta. Onur Seyit Yaran ise 4. sırada.

Akın Akınözü, Tuzak dizisinin reytinglerinin düşük olmasına karşılık, diziden bağımsız olarak çok konuşuluyor, hayranları tarafından binlerce yorum ve beğeni ile sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Dizisi final yapsa bile uzun süre popüler isimler arasında kalmaya da devam edecek gibi görünüyor! Son yapılan araştırmada bir haftalık süreçte 88 bin ileti ile en çok konuşulan, en popüler isim olmayı da başardı yine…