Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin Yasak Elma setinde, sevgilisi Buğrahan Tuncer’le ilgili şakası görenlere kahkaha attırdı!

Eda Ece’nin Yasak Elma setinde, sevgilisi Buğrahan Tuncer’le ilgili şakası görenlere kahkaha attırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında 6 sezondur devam eden Yasak Elma dizisinin vazgeçilmez isimlerinin başında Yıldız karakteri geliyor. Eda Ece, başarılı oyunculuğu ile Yıldız’a hayat verirken, izleyenlerin de unutamayacağı sahnelere imza atıyor.

Adeta bir fenomen haline dönüşen Yıldız ile özdeşleşen oyuncu, aynı zamanda sosyal medyayı da etkin kullanan bir isim olarak dikkatleri çekiyor. Oyuncu, sık sık dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla Yasak Elma izleyenlerine kimi tüyolar verirken, eğlenceli ve keyifli set arkası hallerini de ortaya koyuyor.

Son olarak yaptığı bir şaka ile sosyal medya hesabını takip edenlere kahkaha attırdı Eda Ece! Oyuncu, dizinin setindeki karavanda, sevgilisi Buğrahan Tuncer’e benzeyen bir cansız mankene sarılıp öperek güldürdü. “Hoşgeldin canım” diyerek cansız mankenle video çeken oyuncu, ayrıca paylaşıma da sevgilisine gönderme yapan bir not düştü.

Eda Ece'nin Yasak Elma setinde, sevgilisi Buğrahan Tuncer'le ilgili şakası görenlere kahkaha attırdı! 7

“Buğra kalbin o kadar temiz ki Yıldız’a cansız manken yazmışlar” diyen oyuncu, gelecek bölümlerde Yıldız ve cansız mankenle ilgili bir sahnenin de tüyosunu vermiş oldu. Sevgilisine çok benzeyen mankenle verdiği görüntü de hesabını takip edenleri güldüren bir video oldu.

Bu arada Eda Ece, yakın zamanda meslektaşı İbrahim Selim ile bir programa başlıyor. Oyuncu, Fox TV’de yayınlanacak olan ve ilk bölümü 3 Aralık Cumartesi günü izleyicilerle buluşacak ‘Kapımdaki Dedektif’ programında, kim olduğunu bilmediği ünlü bir kişinin evine gidecek ve eşyalarıyla ipuçlarını takip ederek bu ünlünün kim olduğunu bulmaya çalışacak.