Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü, kim ne derse desin, sosyal medyanın gözdesi! En yakın rakibi ise Onur Seyit Yaran!

Akın Akınözü, kim ne derse desin, sosyal medyanın gözdesi! En yakın rakibi ise Onur Seyit Yaran!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemde dizilerde yer alan oyuncular arasında genç kuşak isimlerin sosyal medyadaki yükselişini izliyoruz. Haftalık olarak yapılan ‘popülerlik’ tablolarında, izleyicilerinden gelen mesajlar doğrultusunda bazı oyuncular, sosyal medyada ön plana çıkarak dikkatleri çekiyor. Haftalardır zirveyi koruyan isim ise Akın Akınözü!

Oyuncu, Tuzak dizisinin yayına başlamasından hemen sonra, “En Popüler Erkek Oyuncular” tablosunda ilk sırada yer almaya başladı! Üstelik aylardır kimsenin tahtını alamadığı Onur Seyit Yaran’ın yerine gelerek! Kardeşlerim dizisinin genç kuşak oyuncularından Onur Seyit Yaran, sosyal medyada gündemden düşmeyen bir isim. Ancak Akın Akınözü’ne gelen ileti sayısının fazlalığı nedeniyle bir süredir 2. sırada.

Akın Akınözü, kim ne derse desin, sosyal medyanın gözdesi! En yakın rakibi ise Onur Seyit Yaran! 9

Hatta 3. ve 4. sıralara da geriledi ama gelen mesajların çoğalması ile Akın Akınözü’nün hemen ardından 2. sırada yer almaya başladı. Adba.tv’nin her hafta düzenli olarak yayınladığı tablonun 04 – 10 Ocak tarihli listesinin 3. sırasında ise Halil İbrahim Ceyhan yer alıyor. Emanet dizisiyle dikkatleri çeken oyuncu, bir dönemin çok konuşulan jönleri olan Barış Arduç Murat Yıldırım gibi isimlere de fark atarak ilk sıralarda!

Akın Akınözü, kim ne derse desin, sosyal medyanın gözdesi! En yakın rakibi ise Onur Seyit Yaran! 10

Sosyal medyada gündemden düşmeyen bir başka isim de Yürek Çıkmazı dizisiyle ekranlara gelen Alp Navruz. Oyuncu da tabloya hızlı bir giriş yaparak dikkatleri çekmişti. Ancak Akın Akınözü’nün tahtına yaklaşamıyor! Tabloda Yalı Çapkını dizisi ile yine son dönemin çok konuşulan isimlerinden Mert Ramazan Demir de yer alıyor. Fakat ona gelen ileti sayısı, Bilal Yiğit Koçak , Recep Usta ve Engin Altan Düzyatan’dan daha az!

Akın Akınözü, kim ne derse desin, sosyal medyanın gözdesi! En yakın rakibi ise Onur Seyit Yaran! 11

Tablodaki isimler bir süredir aynı! Ekranda ilgiyle izlenen dizilerin başarılı erkek oyuncuları, her hafta sosyal medyada konuşuluyor, haklarında pek çok paylaşım yapılıyor, mesajlar yayınlanıyor. Gelen ileti sayıları da popülerlik oranlarını ortaya çıkarıyor!

Her ne kadar dizisi reytingde beklenen ilgiyi göremese de Akın Akınözü hayranlığı başka bir yerde duruyor! Oyuncunun Hercai dizisiyle birlikte tanınmasının ardından, dizinin yurt dışı satışlarıyla uluslararası alanda şöhreti de büyüdü! Kaderimin Oyunu dizisiyle de yine çok konuşulan Akın Akınözü’nün yerli ve yabancı hayranları, oyuncuya olan desteğini Tuzak dizisinde de sürdürüyor. Akınözü, tv8’deki dizisinin yayınlanmasıyla hızla giriş yaptığı ‘En Popüler Erkek Oyuncular’ listesinde, zirveyi kimseye bırakmıyor son aylarda!