Ana sayfa Dizi Haberleri Sette adeta anne ile kız oldular! Binnur Kaya ile Ecem Erkek sette nasılsa, ekranda da öyleler!

Sette adeta anne ile kız oldular! Binnur Kaya ile Ecem Erkek sette nasılsa, ekranda da öyleler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Binnur Kaya ile Ecem Erkek ikilisini buluşturan Güzel Günler isimli Show TV dizisinin her yeni bölümü çok geniş bir izleyici kitlesini etkilemeye devam ediyor. 9 bölümü geride kalan dizi hem dram hem de eğlenceli hikayesi ile dikkat çeken bir yapım haline geldi.

Dizinin kadrosunda; Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Orkuncan İzan ve Yıldıray Şahinler gibi çok önemli isimler bulunuyor. Sette ise güzel bir ekip uyumu ve güçlü arkadaşlıklar yaşanıyor.

Dizide Kıymet ile Füsun karakterlerini canlandıran Binnur Kaya ile Ecem Erkek ikilisinin sahnelerine izleyiciler ayrıca bir önem gösteriyor. Anne ile kızının hikayesi ekrana çok gerçerci bir şekilde yansıyor. Dizinin setinde de iki oyuncunun anne ile kızı kadar birbirlerine yakınlaştıkları gelen bilgiler arasında.

Ecem Erkek, “Gülmekten gerçekten çekemiyoruz bazen ve gidip yönetmenden özür dilediğimiz zamanlar oluyor” diyerek dizinin setinin çok eğlenceli olduğunu anlattı.

Sette adeta anne ile kız oldular! Binnur Kaya ile Ecem Erkek sette nasılsa, ekranda da öyleler! 11

Anne kızın samimi sahneleri ve birbirleri ile olan tatlı atışmaları ekran başındakilere keyifli anlar yaşatıyor. Türkiye’nin komedi denildiğinde ilk akla gelen isimlerinin başında Binnur Kaya gelir. Ünlü oyuncu, “Çok seviyoruz birbirimizi… Ekip birbirine çok bağlı. Beraber oynadığımız her an çok zevk alıyoruz, çok mutlu oluyoruz” açıklamasını yaptı.

Televizyon ekranında böyle eğlenceli ve ailece izlenebilecek bir yapımın olması izleyiciler kadar Binnur Kaya’yı da memnun ediyor. Usta oyuncu, şu açıklamayı yaptı: “Ben televizyonda böyle bir iş olmasından çok mutluyum. Benim duamdı aile işi, mahalle işi… İçinde sevgi, saygı, aile olan bir işte yer almak istiyordum.

“Bizi seyrettiğiniz için, bizimle beraber olduğunuz için, buna vakit ayırdığınız için ki en kıymetli şeyiniz bu; zaman. Bu zamanı bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.”