Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü popülerlikte tavan yapıyor! Alp Navruz’dan şaşırtıcı hamle gelirken, Onur Seyit Yaran’ın düşüşü dikkat çekiyor!

Akın Akınözü popülerlikte tavan yapıyor! Alp Navruz’dan şaşırtıcı hamle gelirken, Onur Seyit Yaran’ın düşüşü dikkat çekiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Hercai dizisinde Miran karakterini oynadığında büyük bir şöhrete kavuşmuştu Akın Akınözü. Özellikle yabancı hayran sayısını katlayarak arttıran oyuncu, daha sonra rol aldığı Kaderimin Oyunu dizisinin reytinglerinin kötü gitmesine karşın, hayranlarının ilgisi sayesinde dizinin yurtdışına satılmasıyla bir sezon süren ekrana kaldı.

Yerli ve yabancı hayranları, yeni sezonda ise onu Tuzak dizisinde izleyeceklerini öğrendiklerinde sosyal medyada coşkulu bir yanıt vermişlerdi. Merakla beklenen dizisi tv8’de yayınlanmaya başladığında, oyuncunun popülerliği de yeniden tavan yaptı! Bensu Soral ile partnerliği çok beğenilen Akın Akınözü, Umut karakteriyle yer aldığı Tuzak dizisiyle ekranda şu sıralar.

Bir süre önce dizinin reytinglerinin düşük olması nedeniyle 13. bölümde final yapacağı söylentileri ortaya atılmıştı. Ancak Acun Ilıcalı, bizzat sosyal medya hesabından bu iddiaları yalanlayarak dizinin devam edeceğini duyurdu. Böylelikle Akınözü hayranlarının da adeta içine su serpildi!

Akın Akınözü popülerlikte tavan yapıyor! Alp Navruz'dan şaşırtıcı hamle gelirken, Onur Seyit Yaran'ın düşüşü dikkat çekiyor! 9

Bu arada her hafta Adba.tv tarafından düzenli olarak yapılan ‘En Popüler Erkek Oyuncular’ listesinde Akın Akınözü, birinciliği kimseye kaptırmıyor! Uzun zaman Kardeşlerim dizisinin genç oyuncusu Onur Seyit Yaran’ı tahtından kimse edememişti. Ancak Akınözü, dizinin yayınlandığı hafta hızla giriş yaptığı listede ilk sıraya oturdu ve haftalardır da yerini kimseye kaptırmadı!

Akın Akınözü popülerlikte tavan yapıyor! Alp Navruz'dan şaşırtıcı hamle gelirken, Onur Seyit Yaran'ın düşüşü dikkat çekiyor! 10

Üstelik en yakın rakibi olan Halil İbrahim Ceyhan’a da büyük bir fark atıyordu! Akınözü’nün 30 Kasım – 6 Aralık haftasında yapılan ölçümlere göre 89 bin 200 paylaşım ile yine popülerliğini koruduğu görülüyor son haftada da… Bu kez Ceyhan ise 3. sıraya gerilerken yerini bir süredir hızlı çıkışıyla dikkat çeken Alp Navruz’a bıraktı bu hafta!

TRT1’de yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisindeki oyunculuğu ile çok beğenilen Alp Navruz, tabloya üst sıralardan girmişti. Akın Akınözü’nün son yayınlanan tabloda en yakın rakibi olmayı başardı. Ancak aralarındaki fark bir hayli fazla! Navruz’un hafta boyunca 48 bin paylaşımla gündeme geldiği görülüyor.

Akın Akınözü popülerlikte tavan yapıyor! Alp Navruz'dan şaşırtıcı hamle gelirken, Onur Seyit Yaran'ın düşüşü dikkat çekiyor! 11

Emanet dizisinde oynayan Halil İbrahim Ceyhan ise 46 bin 300 paylaşım ile 3. sırada. Onu takip eden Onur Seyit Yaran’la ilgili paylaşımların ise giderek düştüğü görülüyor son tabloda! Yaran, 26 bin 700 paylaşıma konu olmuş bir hafta içinde!

Tablonun diğer isimleri ise sırasıyla Aytaç Şaşmaz, Mert Ramazan Demir, Engin Altan Düzyatan, Recep Usta, Bilal Yiğit Koçak ve Haktan Zavlak..