Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz, yeni dizisi Maraşlı’ya çok güvendi ve güvendiği dağlarda çiçek açtı!

Alina Boz, yeni dizisi Maraşlı’ya çok güvendi ve güvendiği dağlarda çiçek açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı dizisinde Mahur karakterine hayat veren Alina Boz, Elimi Bırakma ve Aşk 101 dizilerinden sonra yeniden hayranları ile buluşmaya başladı. atv ekranında Maraşlı dizisinin ilk bölümü yayınlandı ve çok olumlu dönüşler aldı. Alina Boz da diziye çok güvendi ve izleyici karşısına çıkmak için de sabırsızdı. İlk bölümün 5’li reyting oranları ile tüm kategorilerde iyi bir başlangıç yapması, oyuncunun güveninin boşa gitmediğini anlatmaya yetti.

Alina Boz, güçlü bir karakter ile izleyicilerinin karşısına çıkarken, Burak Deniz ile iyi bir ikili oluşturması da dikkatleri çekti. Peki oyuncu dizideki rolü neden kabul etti? Dizi TV programına konuşan Alina Boz, şunları söyledi: “Öncelikle senaryonun doğallığı çok hoşuma gitti. Bunların yanında; yapımcı, yönetmen, senarist, partner hepsinin çok büyük bir önemi oldu. Projeye güvendim. Okurken de çok hoşuma gitti. Ekranlarda da güzel olacağını umut ediyorum.”

Doğallığı ile ve güzelliği ile de dikkatlerden kaçmayan oyuncu, Mahur isimli fotoğrafçı bir kadına hayat veriyor. Oyuncu, karakterini şu sözlerle anlattı: “Zengin ailenin küçük kızıyım. Abilerim var, uçak firması olan bir iş adamı. Ben, bu ailenin içinde birazcık daha sıyrılan ve kendi özgürlüğüne düşkün bir karakteri canlandırıyorum. Mahur, Amerika’da fotoğrafçılık eğitimi almış ve buraya geldiğinde de babasının işini yönetmekten ziyade, kendi isteklerini ve başarısı doğrultusunda bir meslek yapmayı tercih etmiş.”

Mahur, fotoğraf çektiği bir fabrikada cinayete tanıklık ediyor ve kötü adamlar peşine düşüyor. Maraşlı da onu bu durumdan kurtaran kişi oluyor.

Projeye çok güvendiğini anlatan Alina Boz, hayranlarının da beğeneceğini düşündüğünü söyledi. Boz, “Biz çok güvendik. Çalışıyoruz, çabalıyoruz, umarım onlar da ekran karşısında izlerken zevk alırlar” dedi.