Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisine, Savaşçı dizisinden sürpriz isim!

Akıncı dizisine, Savaşçı dizisinden sürpriz isim!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin merakla beklenen yeni dizisi Akıncı, bilimkurgu-fantastik türüyle ekranlarda ilginç bir hava estirecek. Tanıtımlarının yayınlanmaya başlamasından sonra büyük merak uyandıran dizide Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi başrollerde oynuyorlar. Akıncı dizisinin tanıtımında adeta bir süper kahraman gibi giyinen Özyıldız herkesi şaşırtırken, diziyle ilgili yeni gelişmeler de yaşanmakta.

Henüz yayın tarihi netleşmeyen dizide kötülerin yeni korkulu rüyası olmaya gelen Akıncı’nın “Hiçbir suç cezasız kalmaz” misyonuyla İstanbul sokaklarında adalet arayışına çıkışını izleyeceğiz.

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Akıncı dizisine konuk oyuncu olarak katılacak bir isim ise dikkat çekti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, Elit Andaç Çam, Akıncı’da konuk oyuncu olarak rol alacak.

Çam, Savaşçı dizisinde Gökçen karakterine hayat veriyordu. Savaşçı’nın yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak konusuyken yaşanan gelişmeler de şaşırtıyor. Diziden Berk Oktay’ın ayrılışı sonrası Ekin Mert Daymaz ile görüşüldüğü öğrenilmiş ve dizide Ayça’yı oynayan Feyza Sevil Güngör de kadrodan ayrıldığı öğrenilmişti.

Akıncı dizisine, Savaşçı dizisinden sürpriz isim! 7

Ardından yine Savaşçı dizisinde Astsubay Demir Döğer’i oynayan Ogeday Girişken’in de Sihirli Annem dizisinin kadrosuna katıldığı ortaya çıkmıştı. Bu kez de Elit Andaç Çam’ın Akıncı’da rol alacağı öğrenildi.

Akıncı dizisinde ayrıca Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Müge Boz, Serhat Onat, Deren Talu,Didem İlselel, Erkan Bektaş gibi isimler de rol alıyor.

Fantastik ve Bilimkurgu türündeki böyle bir dizinin nasıl bir karşılık alacağı ise şimdiden merak konusu.