Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bahar dizisinin Çağla’sı Elit Andaç Çam tam bir rap kadını!

Bahar dizisinin Çağla’sı Elit Andaç Çam tam bir rap kadını!

tarafından ker_def

1988 yılında dünyaya gelen ve 2013 yılından bu yana setlerde yer alan Elit Andaç Çam, birçok sinema filmi ve dizide dikkat çeken performanslar sergiledi.

En son Bahar dizisinde Çağla karakterini canlandıran ünlü oyuncu, youtube’da katıldığı programda kendisiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Başarılı oyuncu Elit Andaç Çam, İş Sanat’ın YouTube kanalında yayınlanan ‘Karışık Çal’ adlı müzik programının konuğu olarak izleyicilerle buluştu. Programda müzik dünyasına dair samimi cevaplar veren Çam, rafine bir müzik zevki olmadığını belirterek, kendini bir “rap kadını” olarak tanımladı ve rap müziği çok sevdiğini ifade etti.

Bunun yanı sıra, diline şarkılar yerine reklam jingle’larının takıldığını itiraf eden Çam, “Yolda yürürken sürekli reklam jingle’ları aklıma geliyor ve şarkıymış gibi onları söylüyorum. Bu yüzden beynimin çöplük gibi olduğunu düşünüyorum ve hiç hoşlanmıyorum,” dedi.

Kardeş Türküler ve Ahmet Kaya’nın eserleri ile yaşam öykülerinin sahnelendiği bir oyunda yer alan Çam, “Tadı damağımda kaldı. Kardeş Türküler ile benzer bir projede tekrar yer almak isterim,” şeklinde konuştu.

Çocukluk yıllarında piyano kursuna gönderildiğini ancak devam etmediğini belirten Çam, “Keşke ailemin ısrarlarına karşılık verip kursa gitseydim. Şimdi piyano çalabilmeyi çok isterdim, çok pişmanım” şeklinde konuştu.

Müzikal ilham kaynakları hakkında sorulan soruya ise Şebnem Ferah ve Özlem Tekin yanıtını veren Çam, bu isimlerin kendisi için özel bir yeri olduğunu belirtti.